Glædelig Jul og Godt Nytår

I ønskes alle en glædelig Jul, samt et lykkebringende Nytår, og på gensyn i det nye år.
Hilsen fra Stald Lykkebo

Duet og Prinz flyttet ind

😎 21.12.10: Pernille har været på hesteindkøb sammen med kusine Louise. Pernille har købt en lidt ældre dame på 17 år. En DV/Oldenborg, som er kåret i Forregister i Dansk Varmblod, da sin far er oldenborghingsten Kimmi af Nørhalne, mor er Gwen efter Gefion. Hoppen hedder Duet FOR 97100. Louises er en hvid ponyvallak , som hedder Prinz på ca. 12 år ( måske mere) af ukendt herkomst. En pony, som trænger meget til pleje og omsorg 😥

Picant til stævne igen

20.11.10: Tillykke til Stephanie og Picant. De har været til stævne  i Skjern. Startede i LC1 og LC3 og fik en delt 1.pl. i LC3 med 67 %

Picant til stævne

😀 23.10.10:  Tillykke til Stephanie og Picant. De har været til stævne i Ringkøbing. De startede i LC1 med 62,1 %, i LC3 blev det en1.pl. med 67.1 %.

Deleste tilbage igen

😥 23.10.10: Vi har leveret Rotbølgaards Deleste tilbage til tidligere ejer idag . Hun var ikke noget for Pernille. Øv, hun var ellers så fin.

Kimbrerskue i Aars

09.10.10: Pernille og jeg tog en tur til Kimbrerskuet i Aars med Pandora og Dorreen. Det gik rigtig godt. Pandora fik 23 point og udtaget til ærespræmieringen, Dorreen fik 24 point og blev ligeledes udtaget til ærespræmieringen. Pandora fik ingen ærespræmie, men det gjorde Dorreen. Ærespræmien var skænket af Top Danmark/ Landbrug. En super hyggelig dags med masser af hestehygge 😉
Flere billeder på deres egen side.

Rotbølgaards Deleste

07.10.10: Pernille har idag fået sin egen hest. Hun har købt hoppen Rotbølgaards Deleste. En hoppe som er født i 2007, far til hende er Esteban XX, morfar Lancier og Raimondo bag ved igen. En ædel dame.

Endnu et "R"

😎  02.10.10: Fik en dejlig opringning fra Norge idag. Ellen og Vidar har været til kåring med Cocktail Lykkebo idag. Dansk Varmblod afholdte kåring på Tune Trav og Ridecenter i Østfold. Cocktail blev kåret i RDH. Fik bla. 8.5 i teknik , 8.5 i kapacitet . Super godt gået, stort tillykke med det fine resultat til Ellen og Vidar med mit sidste DV-afkom 🤩

Dorreen fik sit "R"

01.10.10: Dorreen var idag afsted til Rideprøve i DSP, så hun kunne få sit "R". Det gjorde hun heldigvis. Se på hendes egen side.

Pandora til Championat igen

😥  18.09.10: Pernille har idag startet på Pandora i Dansk Sports Ponyavls kvalifikationsstævne til Championatet i Hjallerup idag. Se mere på hendes egen side.

Cocktail og Phelix til stævne

😉 12.09.10: Tillykke til vores venner i Hof i Norge. Cocktail og Phelix har med Martine været til stævne i Kongsberg. De startede i 1.00 m og 1.10 m.
Cocktail fik to 1.pl. og Phelix en 3.pl.

Pandora til Championat

😎 29.08.10: Pernille har idag startet på Pandora i Dansk Sports Ponyavls kvalifikationsstævne til Championatet i Ikast idag. Se mere på hendes egen side.

Dorreen nu Sølvmedaljehoppe

28.08.10: Dorreen har idag deltaget ved Dansk Sports Ponyavls Eliteskue. Se mere på hendes egen side.

Roxette flyttet hjemmefra

😎 27.08.10: Roxette er flyttet over til en rigtig sød familie ved Gislum . Er overbevist om, at det er det rette hjem til "Stuart", og at hun vil få det rigtig godt  hos dem.

sen-sommer

🤩 22.08.10: Så fik jeg endelig halmen i hus, godt det ikke blev alt for vådt, men var heldigvis presset i rundballer.
Pernille har hentet hendes to "drenge" hjem igen. Nu var der ikke mere græs.

CA-fri besætning

🙂 12.08.10: Så fik jeg svar på Dorreen's test for CA, og hun var også fri. Alle mine ponyer har nu CA-fri status.

Dorreen scannet

30.07.10: Dorreen er blevet scannet idag, og hun er også med føl, så to føl på Lykkebo til næste år, hvis alt går vel.

Pandora x FS Concorde , termin 21.marts 2011

Dorreen x Aquavit N , termin 2.juni 2011

Feriebørn

😎 26.07.10 : Fik idag to feriebørn på besøg. Pernille og Thomas kom med deres to plage HM Princeton og HM Darco Design , så de kan  æde noget af græsset, da mine ponyer vist ikke kan tåle mere :-)

Paloma Lykkebo har fået føl

🤩 08.07.10: Vibeke ,som ejer Paloma ringede og fortalte, at nu havde Paloma fået et fint brunt hoppeføl i nat efter oldenborghingsten Valesco fra Støvring Hingstedepot. Det bliver spændende at se dette lille føl.
Føllet hedder Sørålunds Papaja😉

Føllet kan ses ved Paloma's side under Solgte heste

Dorreen til hingst igen

😉 01.07.10: Så blev Dorreen hestegal og er kommet afsted til hingst igen ved Aquavit N .
Er insimineret 02.07.-06.07, og er færdig, så hun blev hentet hjem d.06.07.

Frk.Smilla

 28.06.10: Vores nabo-pige Signe Werner har for sine konfirmationspenge købt ponyen Frk.Smilla. Den skal bo herovre hos os. Det er en nordbaggekrydsning ,født i 1997.

Dyrlægebesøg

🤔 25.06.10. Fik scannet Dorreen idag, og dyrlægen mente desværre ikke hun var ifol. han havde meget besvær med at scanne, da der ikke var alt for meget plads.
 29.06.10- her skulle hun så gerne komme i brunst, men viser bestemt ikke noget. Ser lige tiden an, men måske hun kan træffe at være ifol alligevel.

Pandora blev lige håndprøvet, og hun er stadig ifol :-)

Cleo på ferie

😲 21.06.10 : Pernille P. har flyttet Cleo ned til hendes søster i Herning på ferie, så de kan ride sammen.

Succesfuld kåring

20.06.10: Pernille og jeg drog forventningsfulde til DSP-hoppekåring i Hjallerup med vores egen nye pony Dorreen, samt Egon Kragh's to 3-årige hopper Gio-Elly og Go For It.
Dorreen blev stillet i klassen for 5-års og ældre springbetonede hopper. Det var bestemt en god ide. Hun blev fløj i klassen og blev kåret i SDH. Hun fik endvidere en invitation til Eliteskuet i august. Derforuden blev hun også Dagens Hoppe i springafdelingen. Så kunne vi ikke opnå mere. Super godt .
Ja, det fortsatte så også med, at de to treårige også blev kåret i SDH og begge fik også invitation til Eliteskuet.
En overvældende dag for TEAM LYKKEBO 😎

Dorreen insimineret

🤩 09.06.10: Dorreen er idag insimineret ved DSP-elitehingsten ESPH Aquavit N.

Ny pony- Dorreen

😎 06.06.10 : Jeg er idag blevet foræret en tysk sportspony hoppe på 8 år, hoppen Dorreen.
Se mere på hendes egen side- Dorreen.

Jet'aime er testet fri for CA

😎 28.05.10: Fik resultatet på prøven fra Jet'aime, som var sendt til USA for test af gensygdommen CA-Cerebellar Abiotrophy. Hun er heldigvis fri, og dermed er alle mine ponyer fri for CA.
Dette er en sygdom, som desværre er ret udbredt blandt især arabere, men ses også hos andre racer.
Læs mere om sygdommen på http://www.cerebellar-abiotrophy.org/

Ponyer på "arbejde"

24.05.10: Har modtaget to 3-års DSP hopper nede fra Egon Kragh, med henblik på at træne dem så godt jeg nu kan på de dage der er tilbage inden de skal til kåring i DSP i Hjallerup d.20.06.
Det er to plage efter Golden Empire, som er super godt gående, så det bliver lidt spændende.
Hopperne hedder Gio-Elly, den røde og Go For It, den brune.

Bedste Fremviste Plag

18.05.10: Fik idag beskrivelsen på Roxette fra Nordjysk Plageskue. Dagens overraskelse, da vi kørte hjem før skuet var helt færdig, vidste vi ikke, at der var præmie til Pernille og Roxette for BEDSTE FREMVISTE PLAG. Pokal og fin roset, jo jo

Den så således ud:

66 – Lykkebo Roxette                           :                     9-8-8-9-9      Nr. 1/2

Særdeles god type, kønt hoved. Gode rammer, lidt kort hals. Særdeles god skulder, manke og lænd. God krydslængde og lårdybde. Gode føre lemmer, med gode overarme, dog lidt små hove. Bruger sig rigtigt godt i både skridt og trav, god balance med godt løft. God brugsponymodel.

Bedste mønstring

Roxette til Nordjysk Plageskue

🙂 15.05.10: Pernille og jeg har været til Nordjysk plageskue med Roxette idag. Det gik rigtig fint. hun blev bedste 1-års DSP-hoppe, dernæst nr. 5 i konkurrencen om skuets bedste 1-års på tværs af racerne, ud af 28 tilmeldte plage. Hun fik karakterne 9-8-8-9-9.

Godt nyt

🙂 10.05.10: Pandora er scannet ifol idag, dejligt. Fik lige undersøgt Jet'aime, når nu dyrlægen alligevel var her. Hendes store blodsamling i børen fra sidste års foling var svundet rigtig meget, og nu tror dyrlægen på, at vi kan ifole hende til næste forår, jubii. fik også taget hårprøve af hende til test for gensygdommen  CA .

Picant til stævne

😉  02.05.10: Stephanie og Picant har startet til stævne for anden gang . Det blev til en flot 2.pl. i LC3. Tillykke med placeringen til dem.

Contador er død

30.04.10: Contador er død idag. Hvor er det uretfærdigt, sådan et fint lille føl, som pludselig bliver syg i feberkrampe og så dør i løbet af kort tid.
R.I.P. Contador

Pandora hjemme igen

🙂 26.04.10: Vi har hentet Pandora og Contador hjem fra Billund. Pandora var færdig ved hingst. De var glade for at komme hjem igen.

Opdatering

🙂18.04.10:Der er lagt et par nye billeder ind ved Jet'aime og Roxette .
😎20.04.10: Mercury til salg, se TIL SALG.
😉22.04.10: Så blev Pandora bedækket første gang

Pandora til hingst

😎 13.04.10: Pandora er blevet kørt til hingst, så hun kan blive bedækket i næste brunst. Hun skal bedækkes ved den super skønne FS Concorde SPH 179 igen. Så Tanja og jeg kørte den lange vej ned til Elin og Egon Kragh i Billund.

Besøg

🙂 02.04.10: Har idag haft besøg af Jet'aime's tidligere ejer Charlotte Christensen, som havde hende fra hun var 11 måneder til hun blev 4 år. Det var rigtig hyggeligt at møde hende.
Idag er det Pandora's 4-års fødselsdag, hurra hurra.

Picant og Stephanie til stævne

20.03.10 : Picant Lykkebo har med sin ejer Stephanie startet til deres første stævne. De startede i Skjern i LC1 og LC3 dressur og det gik rigtig fint. Tillykke med deres stævnedebut, bliver rigtig spændende at følge dem fremover 🙂

Pandora har folet

17.03.10: Pandora har i aften kl. 19.20 født et flot stort hingsteføl. Hun klarede det flot, og de er begge godt tilpasse.
Føllet hedder Lykkebo Contador, og får sin egen side.
Den vil være en side under Pandora.

Luise er slagtet :-(

04.03.10: Luise er idag blevet slagtet. Hun var blevet gammel og slidt. Hun var blevet meget stiv i sine ben, og døjede også med noget astma, så syntes tiden var til det nu. det var en mega svær beslutning, specielt da det var Pernille's et og alt. Men, men, man skal jo også slutte mens den er så nogenlunde, den skal ikke gå og lide.
Luise - du vil aldrig blive glemt, men gemt i vores hjerter.

Hrafntinna og Malcom hjem

😎 04.03.10: Hrafntinna og Malcom er idag blevet hentet hjem til Familien Bjerre. De har lavet to helt nye bokse, og kan endelig få dem hjem.

Wiana er flyttet

😉 14.02.10 : Tanja har flyttet Wiana hen til Anna Ringgren idag, da der er ridehus, og hun så kan komme lidt igang med ridningen igen.

Vinter

12.02.10: Nu har vinteren godt nok været lang, og sneen ligger stadig derude. Mon sneen er væk, når " foråret" gerne skulle komme  her i stalden. Der er nu kun godt 5 uger til, at Pandora skal fole, og hun kan slet ikke lyve sig fra, at hun venter føl.

Se lidt flere vinterbilleder i " Billeder fra hegnet" og der er lidt nye billeder ved "Kattene"

Wiana-Step er flyttet ind

😎  09.01.10:  Tanja G. Larsen har sat hendes hoppe Wiana-Step OX/RSDH 388 på ferie her , så håber den vil nyde sit ophold her 😀

Snestorm i Nordjylland

05.01.10. Der blev da en forfærdelig snestorm idag, vi måtte tage hjem fra arbejde før tid, for at være sikker på, at vi kunne komme hjem. Vejen lukkede total, og vi har fået ca. 1 meter sne til at ligge omkring hele ejendommen næsten. Hestene var dog kun lige ude, mens jeg mugede ud i boksene. De syntes det var godt at fræse rundt i, men ville alligevel også gerne ind igen.

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden