Lizette rejst til Sjælland

28.12.19:
Så blev Lizette solgt, og er idag hentet af sin nye ejer Nanna Wentzel i Kgs.Lyngby. Nanna vil bruge Lizette til avlshoppe. 

Store byttedag

27.12.19:
Vi startede dagen ud med at hente to små shetlandsponyer i Fårup, hos Heidi og Ea. Ea har jo købt Sørup's Magic Rose for lidt over en måned siden hos Pernille. Der gik disse to ældre ponyer, og det var jo lige dem, som vi bare måtte låne til Signe, hvis det var muligt. Det blev muligt, og de er idag flyttet ind hos Pernille og Signe er vild med dem.
Diva er hentet hjem fra udlån til Nicoline, og da Julie ikke måtte låne hende for hendes forældre, så blev det besluttet at hente hende hjem, eller det vil sige, at hun så kommer over og stå hos Pernille, hvor hun jo før har stået. Cindy er så flyttet over på Lykkebo, så hun kan få en at lege med, så håber hun og Calinaya kan blive gode venner . I morgen bliver Lizette hentet af sine nye ejere fra Sjælland. 
Derfor er der lidt pause med varmblod hos Pernille, hun venter sig til juli, og har meget at se til som revisor, og så med barn nummer 2 i vente.
Billede af den lille sorte hoppe på 18 år -Glenstrups Princess , kaldet Bit'n og den lille røde vallak på 20 år-Tyson 

Lykkebo Darleen til stævne

05.12.19:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell har i dag været til intern julespringstævne hjemme på gården, hvor Darleen bor. De startede i 30 cm, som de vandt, og blev nr 5 i 40 cm, og nr 6 i 50 cm. 

Lykkebo Comet

01.12.19:
Lykkebo Comet (FS Concorde x Pandora )er i dag blevet officielt færdigmålt pony- 147 cm .
Tænk, jeg solgt ham 2½ år gammel, til voksen rytter, da jeg var overbevist om, at han voksede over mål. Nu håber jeg, at han bliver købt af en dygtig ponyrytter, som kan komme ud og vise, hvor god en pony han er .

Lykkebo Diva til stævne

30.11.19:
I dag har Lykkebo Diva (Jestis Duke x Pandora ) været til D-stævne i Løgstør med ny pilot. Julie Rasmussen, som kommer i stalden hos familien Krogfelt , som har Diva lige nu, har redet deres første stævne sammen, en showspringklasse , hvor de startede forsigtigt ud med 40 cm og 50 cm, og de var mega seje, fik to rosetter med hjem .

En af de svære dage

23.11.19:
I dag sagde jeg farvel til Lykkebo Callista ( FS Calimero x Lykkebo Diva ) . Hun fik jo i sommers tre behandlinger for hendes skade i nakken, det havde desværre ingen effekt på hende. Derfor er det i samråd med dyrlægen besluttet, at Callista skal have fred, ikke flere smerter i nakken . Derfor er hun i dag blevet aflivet.
R.I.P. Calli, du var min fremtidige avlshoppe, men sådan skulle det ikke gå. Nu er du fri for smerter, nu kan du være sammen med din mormor og oldemor i hestehimlen , min smukke pige. 

Sørup's Magic Rose er solgt

22.11.19:
Sørup's Magic Rose er idag solgt til Heidi og Ea i Fårup, Ea skal bruge hende som overgangshest fra pony af. Det bliver spændende af følge dem fremover. Pernille fik hende ikke brugt, og har derfor valgt at sælge hende. 

Clausholm Lady Java til stævne

09.11.19:
Clausholm Lady Java og Gabriella har i dag været til stævne i Holstebro.
De startede ud med en LD2, hvor den lille røde dame igen i dag var helt sikker på, at dommertårnet spiste små røde ponyer, så den var ikke nem at få der forbi, men lavede flere gode øvelser, det blev til 63.571 %, det koster at skabe sig Java, altså . Bedre gik det i LC1, hvor den ikke var slet så bange, og faktisk lavede et fint program, der kom dog lige en lille upser med rumpen lidt i vejret ved første galop-anspring, men syntes de gjorde det godt alligevel. Kan tydelig se, at de gamle erfarne ponyer bare går rundt og laver programmet, får gode procenter, men kan jo ikke engang bukke nakken og er stive som en pind. Jeg er sikker på, at Gabriella og Java med noget mere erfaring nok skal blive en stjerneekvipage, de er godt på vej. Er stolte af Jer

Lykkebo Concordio til stævne

02.11.19 og 03.11.19
Lykkebo Concordio og Anna Kold Dalsgaard har i denne weekend redet med i Arden Cup. De har ikke redet mange stævner, vist kun det andet stævne i år for deres vedkommende, men gjorde det faktisk fint, selv om der var lidt misforståelser undervejs igår. De red LB2 igår til 65.517 % og blev nr 10 ud af 18, idag gik det bedre , de blev her nr 6 med 67.759 % . Skønt at hilse på dem igen.

Lykkebo Diva til stævne

26.10.19:
Endelig kom Diva og Nicoline afsted til stævne igen.
De var til D-stævne i HHH, til springstævne i en klasse med valgfri højde. De startede ud med at ride en 0-runde i 60 cm og tog den første bum i turen på 70 cm . 
En skam de ikke har fået startet noget mere, de kunne have nået langt, Diva elsker at springe.

Rumina Stengaard med til Kimbrerskue i Års

05.10.19:
Rumina har været med til Kimbrerskuet i Års i dag. Det gik fantastisk, hun var sød og viste sig flot frem. Hun fik en fin bedømmelse og fik 23 point, som den eneste ud af 4 deltagende DSP-ponyer og blev indstillet til ærespræmiekonkurrencen. Her blev hun oprangeret som nr 14 i rækken på tværs af racerne, der var 95 katalognumre i alt i år. Hun fik ærespræmie, som var skænket af Dansk Sports Ponyavl. 

Clausholm Lady Java til stævne

05.10.19:
Imens vi har været til Kimbrerskue i Års hele dagen, så har Clausholm Lady Java og den lille seje rytter Gabriella været til et lille internt stævne i Hodsager. De startede deres første LC1, hvor de fik 65,800 % og LD2 blev det til 63,095 %. Godt kæmpet Gabriella, med en pony, som tror at dommertårnet spiser små røde ponyer, du er sej, og I skal nok nå langt med noget mere rutine .

Lykkebo Darleen til stævne

28. og 29.09.19:
Så har Lykkebo Darleen (Jestis Duke x Doreen ) og Michell igen været til D-stævne. Denne gang i Østergårdens Rideklub. De startede igår og i dag LC2 og LC3. Igår blev de placeret som nr 2 i LC2 med 69.883%, og de fik 67.200 % i LC3. Idag blev de også placeret som nr 2, men her var det i LC3, som det gik bedst, med flotte 70.800 %, og første upl. i LC2 med 69.783%. Begge dage i silende regnvejr .

Lykkebo-drengene på Funderholmevej

28.09.19:
Var i dag på besøg hos Lykkebo-drengene Charmonix og Dirty Dancing. 
De er lige så søde og rare, som da jeg solgte dem , da de var 9 mdr gamle. 
Et par smukke 2½-års plage, som bliver rigtig spændende at se under sadel. 

Jestis Antoinet får sit R

24.09.19:
Så fik jeg ansøgt om, at gamle Jestis Antoinet kunne få sit R tilføjet på sit CV.
Hendes første afkom Jestis Duke har jo bevist at han kunne gå hele vejen i dressur. Han er jo DM-berettiget med 3 x over 67 % i PRT og Kür ved landsstævner. 

Clausholm Lady Java har stævnedebut med sin nye rytter

08.09.19:
Lady Java og Gabriella har i dag haft deres debut sammen på stævnepladserne.
De red i dag til D-stævne i Sevel i en LD-procentklasse, hvor de blev nr 1 i LD2 med flotte 70.714 % og også blev nr 3 i LD1 med 68.056%, hvor pony var noget spændt, det var jo mega farligt med sådan et fin hvidt dressurhegn, og ja, de der store hvide bogstavskasser, de kunne jo også være farlige, men Gabriella støttede hende så fint rundt på banen, så flot en debut.
Lille Signe fik også i dag lov til at sidde på Java for første gang <3

Lykkebo Concordio til stævne

07.09.19:
I dag har Concordio og Anna startet stævne hjemme i Arden til D-stævnet.
De red LB1 til den flotte score på 70.48%, og ville faktisk have vundet klassen, hvis ikke der lige var det lille "men", at Concordio nu igen har problemer med sin sadel, og Anna derfor red uden sadel, og derfor uden for konkurrence. 

Lykkebo Darleen til stævne

07.09.19:
Så har Darleen og Michell været til D-stævne igen. Denne gang i De Forenede Gård Klubber.  
De red LC til 65,435 % som gav en 2.pl. og derefter red de en LC3 til 63,400 % (ups, glemte programmet )

Lykkebo Diva til stævne

11.08.19
Diva og Niciline har været til deres første dressurstævne. D-stævne i Nibe. Spændt på om hun var mere på dupperne end i fredags. Det var hun heldigvis .
De fik 69,524 % og placering som nr 2 ud af 13 i LD2, og blev 1.upl. i LC1 

Lykkebo Darleen til stævne

10.08.19
Darleen og Michell har i dag redet stævne på Langagergård ( De Forenende Gård Klubber ) 
Hun startede noget Cup i LC2 og en mere LC 2 . Det blev  i den ene klasse til 61,739% , i den anden blev det til 65,217 % . Søndag blev det til 62 % i LC3.

Lykkebo Diva til 1-dagsafprøvning

09.08.19
Diva var i dag til 1-dagsafprøvning i DSP på Finstrupgaard i håb om en meget bedre prøve end den første. 
Det var desværre en stor fejltagelse, hun var ellers rigtig fin i mandags, hvor vi så hende blive redet, men i dag var hun total slukket i blikket, da de mødte op med hende, decideret træt med træt på. Det blev selvfølgelig en mega dårlig prøve med kun 664,5 point. Havde ellers sådan håbet på, at hun jo kunne være kommet med til Eliteskuet.

Cindy PL til følskue

28.07.19
Cindy PL var i dag til følskue i DV i Brønderslev.
Hun blev bedømt som et føl, som er med storrammet , passendene ædelt hoppeføl, rigtig dejligt feminint udtryk, lige rejst nok fortil, når hun er ude at gå, passende lang skulder, god overlinie, velstillede lemmer og en god galop.
Hun fik karakterne :
Type og rammer       : 8
Hoved og hals           : 8
Skulder og manke     : 7.5
Overlinie og bagpart : 8
Forlemmer                : 7
Baglemmer                : 7.5
Galop                         : 7.5 
Helhed                      : 8

Lidt af hvert, igen

12.07.19:
Callista og Calinaya kom hjem ovre fra Pernille af i søndags.
Når nu jeg havde alle hestene hjemme, så blev der vaccineret i tirsdags. 
Rumina og Antoinet blev scannet igen her til 70 dage, og yes , de er stadig drægtige begge to.
Nu er de to fede damer igen på græs hjemme ved min far.
Torsdag gik turen til Vinderup, hvor Java blev afleveret hos sin nye rytter Gabriella Kirkemann.
I dag er Diva blevet hentet hjem til familien Krogfelt, hvor hun nu skal være delepony for Nicoline, samt Julie, som kommer meget hos Krogfelts. 

Lidt af hvert

23.06.19:
Der flyttes og flyttes.
16.juni blev Java hentet hjem fra hendes låner. Den lille rytter var alligevel lidt for uerfaren, selv om pony egentligt var flink, så gav det også nogle øv-ture for lille Julie, så de besluttede, at Julie skulle tilbage og have en gammel erfaren rideskolepony igen. 
21.juni hentede jeg de tre tykke damer (Java,Antoinet og Rumina ) hjem nede fra min far, da græsset nu var spist der, og jeg har masser af græs herhjemme. 
Diva kom også lige hjem en smut, så jeg selv kan få behandlet det sidste mug væk forhåbentlig.
Planen er, at hun skal tilbage til familien Krogfelt, da Nicoline da er kommet hjem fra efterskolen om to uger.
Pernille fik hentet Sørup's Magic Love hjem til sig selv, da der nu var plads. 

Lykkebo Callista update

31.05.19 fik Callista sin 2.behandling med shockwave og den 3. og sidste behandling d. 13.juni.
Jacob Greve var tilfreds med forløbet, han syntes hævningen var faldet, så nu ser vi lidt mere positiv på pony, og håber det har den ønskede effekt. Callista skal til kontrol midt i december.
Callista og Calinaya, som har været med på turene for selsakbs skyld blev læsset af ovre ved Pernille, da hun var ved at drukne i græs.

Lykkebo Callista skadet

20.05.19:
Har i dag været på tur ned til Jacob Greve ved Dyrlægerne Nørhald. 
Årsagen er den, at jeg jo har min nu 1-års plag Callista, som jeg hen over vinteren syntes fik en mærkelig adfærd, når den løb ude på folden. Den løb simpelthen med snuden i vejret !!.
Spurgte min dyrlæge, som ikke umiddelbart tillagde det noget særligt, men anbefalede at tage til kiropraktor. Snakkede så med Kiropraktikdyrlæge Camilla Gregersen, som mente jeg skulle tage og køre ned til Jacob Greve. Det gjorde jeg så i dag. 
Callista fik en meget grundig undersøgelse, han mærkede med det samme, at hun i nakken lige som havde noget forskel i tykkelsen på højre og venstre side, lige som der var noget som smuttede. Hun kom ud på fastbund, rundt i 8-tal og meget mere, som ikke rigtig ville vise noget. Så blev der taget røntgen af nakken, ikke noget at bemærke. Frem med scanneren. Det viser sig så, at hun har en beskadiget, betændt sene i højre side af nakken, som jo så efterhånden er vel ca et halvt år gammel. Bliver spurgt om hun har slået en koldbøtte, er gået bag over eller noget. Det kan jeg ikke mindes, men det kan jo været sket på fold. Der er en 50 / 50 chance for, at hun kan heles, hvis hun fik behandling med elektro-shockbølger. Fik derfor første behandling i dag, og skal have to behandlinger mere. 
Så hvis I som har læst med her, og har sådan en hest, så få den tjekket for evt. skade i senerne i nakken. 

Clausholm Lady Java har stævnedebut

18.05.19:
Så fik Clausholm Lady Java og Julie Dam Jacobsen deres stævnedebut.
Sportsrideklubben Lerbæk, hvor Java står opstaldet, havde D-stævne, og her blev der startet LD1, som bar meget præg af en nervøs rytter, og en måske lige så nervøs pony, som havde mest travlt med at følge med i, hvad der foregik på den anden side af barrieren. En lidt træls tur, men al begyndelse er svær, men de kæmpede. Den tur gav 53.333 %. Java var ikke i høj kurs hos den lille rytter.
I LD2 gik det meget bedre, og ekvipagen var ikke slet så anspændt. Der blev det til 60.238 %.
Der skal bare mere rutine til, så skal de nok nå langt, var dommerens kommentar . 

To drægtige hopper

16.05.19:
Jaaa, så fik jeg Rumina og Antoinet scannet- to føl i vente til næste forår . Termin 1.april .
Føl efter denne smukke Mr Golden Watson SPH 234

Lizette har folet

05.05.19:
Lizette folede i nat kl 01.12 et stort smukt og ædelt hoppeføl. Brun med en meget lille hvid plet i kronrand h.f. Hun ser ud til at ville blive skimmel. Hun skal hedde Cindy PL
Se mere om denne lille frøken HER

To vallakker

03.05.19:

Så fik jeg hentet Rumina og Antoinet hjem fra inseminering. 
Igår blev 
Charlie PL og hans foldkammerat Bøggilds Belfast kastreret.

Endnu en "lånehoppe"

01.05.19:
Så kommer den anden DSP-hoppe søreme også. Har også lånt Rumina Stengaard BRSDH 575 af Pernille Vestergaard Fast i Hedensted. Rumina har en gaffelbåndsskade, og må ikke rides på, og derfor fik jeg denne fantastiske mulighed også.
Rumina bliver ligeledes afleveret hos Niels Grøndahl, og bliver insemineret i eftermiddag, også ved Mr.Golden Watson SPH 234.
Læs mere om Rumina Stengaard HER

Ny "lånehoppe"

29.04.19:
Jeg har fået en fantastisk mulighed for at låne et par DSP- bronzemedaljehopper til at lave et par føl på. 
Har i dag hentet gamle Jestis Antionet BSDH 276 hos Jens og Stine , Stutteri Jesti i Bedsted. 
Hun var i brunst og blev derfor kørt direkte ned til Niels Grøndahl, som er en super dygtig inseminør. Sæd var bestilt og hun blev insemineret ved smukke Mr. Golden Watson SPH 234.
Jestis Antoinet er iøvrigt farmor til min egen Lykkebo Diva og derfor også oldemor til Lykkebo Callista.
Læs mere om Jestis Antoinet HER.

Ny hest til Pernille

26.04.19:
Pernille har i dag købt en ny DV-hoppe, som hun vil bruge til lidt hyggeridning .
Se mere om Sørup's Magic Love HER

Lykkebo Darleen til stævne

14.04.19:
Lykkebo Darleen og Michell har i dag været til et lille intern stævne i deres egen klub Helle Rideklub.
De startede to dressurklasser , LB1 og LB2, samt to springklasser, hvor de sprang 30-50 cm, hvor de fik to 2.pladser i. 

Lykkebo Darleen til stævne

03.03.19:
Lykkebo Darleen og Michell har i dag været til D-stævne i Blåvandshuk Rideklub, hvor de startede LC1 til 64.200 % og LC2 til 63.043 % efter 3 måneders pause. De skal nok komme efter det :-)

Charlie PL solgt

01.03.19:
Pernille har solgt Charlie til Christina Skillinghaug i Norge. Christina rider på rideskolen i Hof, hvor vores venner Ellen og Vidar bor. 
Det er meningen, at Charlie skal blive her på stedet, sammen med Camilla's Belfast, indtil de skal rejse sammen til Norge om et års tid ca.

Lykkebo Diva til sit første stævne

10.02.19
Så fik Lykkebo Diva og Nicoline Friis Krogfelt deres stævnedebut sammen, og Diva's aller første stævne. 
De var til D-Stævne i HHH, hvor de startede en springklasse med valgfri højde i met.B0.
De red første springning på 50 cm og anden springning på 60 cm. To flotte 0-runder til eqvipagen, og en total cool pony, som slet ikke lavede et forkert trin. Super fin debut .

Lykkebo Diva til ponymåling

29.01.19:
Lykkebo Diva har i dag været til officiel ponymåling i Aars, yes yes, hun blev målt til 147 cm, så nu kan hun og Nicoline bare ride derud af .

Alle fem føl er målt

17.01.19:
Jeg syntes det er lidt sjovt at følge føllenes vækst i cm.
Føllene målte i dag følgende :
Lykkebo Callista og Lykkebo Diamond måler begge 130 cm,
Calinaya Petite Nobility måler 127 cm,

Charlie PL måler 148 cm og Bøggilds Belfast måler 145 cm.

Lykkebo Diva er udlånt

04.01.19:
Diva er idag blevet hentet af Familien Krogfelt i Løgstør. Nicoline har her i julen og nytåret prøvet Diva nogle gange, og har lyst til at prøve, om hun kan få sig en ny springpony. Diva er derfor meldt til ponymåling nu her d. 29.01.19, så krydser fingre for at hun holder sig på de 148 cm, ellers kommer hun hjem igen. 
Nicoline har hende med på Ålestrup Natur Efterskole.

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden