Godt Nytår

31.12.20.
Alle mine følgere/læsere her på siden ønskes et rigtig godt nytår. Det trænger vi vist alle til.
Året har budt på følelsesmæssige op og nedture.
I marts kom to dejlige hoppeføl. Lykkebo Wanilla som jo kom først, et fint lille rødt føl, som faktisk endte med at blive rød stikkelhåret, det havde jeg ikke lige forventet, he he. Hun er fantastisk godt gående. Dagen efter så står endnu et hoppeføl ude i hegnet til mig. Et lille mager palominofarvet hoppeføl, mit ønske blev opfyldt. Lykkebo Wanessa er heldigvis vokset godt til, og står lige så smuk i dag, som sin halvsøster. I marts kom en ny pony i stalden. Hoppen Molli, som jeg pludselig fik chancen for at låne. Den chance kunne jeg ikke lade smutte forbi. 
I april havde jeg den store sorg pludselig at miste min far, han er så meget savnet. Ham som jeg har lært alt om heste af, ham som jeg har delt alle mine oplevelser med hestene med. Ham som jeg altid lige ringede til, når der var nyt på hestefronten. 
I april blev Molli ifolet med 3-års fløjen i DSP, welsh-hingsten Meedenblik Linfield, som var hjemkøbt i februar, og da netop kåret i Holland som reservechampion.
Den lille gule stjernepony Calinaya Petite Nobility blev hentet hjem af sin ejer sidst i april.
Vores elskede hjem, Fruemose blev hurtigt solgt, og mor flyttede til Fjerritslev allerede til 1.juni.
I juni fik jeg den dejligste gave man kan øsnske sig, der blev jeg beriget med mit andet barnebarn, Rasmus. Rasmus meldte sin ankomst 5 uger for tidligt, men han var sej den bette fyr. 
De to DV-plage Charlie PL og Bøggild's Belfast rejste til Norge, op til deres forventningsfulde ejere. 
Først i juli rejste Cindy PL  til sin nye ejer i Ølgod.
Sidst i juli skulle Molli så til kåring i DSP, hun blev kåret i RSDH, fik kåringsrundens eneste 10-tal med på sit CV i springdisciplinen. Udtaget til Eliteskuet i august. Det var overvældende. 
Vi kom i august til eliteskue i DSP med Molli. Det blev en dag, som jeg aldrig vil glemme. Molli blev Årets Springhoppe, med hele to 10-taller, og en guldmedalje. Så vildt altså.
I oktober rejste føllene's mødre hjem til deres ejere. 
Oven i alt dette, så har jeg nydt min lille familie på Melhøjvej, det bedste i verden.
Jeg har nydt at kunne følge mine to ponyer, som er lånt ud til et par søde piger, nemlig Java hos Gabriella og Diva ,som er hos Julie.
Ydermere, så er det så skønt at følge de forskellige Lykkebo-afkom, som er solgt herfra igennem tiden. 
Håber til slut, at vi til næste år kan slippe af med vores ven gennem året, Corona, som faktisk har styret det meste af vores liv i år. 
Alt muligt held og lykke i det nye år herfra skal lyde. Håber vi også ses i 2021.

Clausholm Lady Java til måling

05.12.20:
Så fik jeg Clausholm Lady Java færdigmålt. Det blev til 134 cm 

Lykkebo Double Up til stævne

29.11.20:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen har i denne weekend haft debut i LA4 og LA5 til C-stævne i Hestehaven Rideklub. De vandt igår LA4 med 74.844 % og idag LA5 med 73.000 %. Flotte ridt, stort tillykke .

Lykkebo Darleen til stævne

28.11.20:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. De var til udvidet klubstævne i Revsø og Omegns Rideklub, hvor de startede en procentklasse, de red LC3 til 67,600 % og LB1 til 63,226 %, det blev ikke til nogen placering i dag . 

Lykkebo Double Up til stævne

14.11.20:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen har i dag haft debut i LA3 til C-stævne i Højfyns Rideklub. De vandt med 69.167 % og endnu en rød roset mere til samlingen. 
Igår red de D-stævne samme sted, hvor de red LA2, som de vandt med 68.75%

Lykkebo Darleen til stævne

08.11.20:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. De var til D-stævne i Ølgod og Omegns Rideklub, hvor de startede en procentklasse, de red LB1 til 62,258 % og LB3 til 64.032 %, det blev ikke til nogen placering i dag . 

Lykkebo Double Up til stævne

01.11.20:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen har i dag redet LA1 til 67.931% med en blå roset med hjem i bagagen i Dalumgaard Rideklub. De havde også debut til C-stævne samme sted, vandt klassen og en rød roset mere til samlingen. 

Lykkebo Double Up til stævne

24.10.20:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen har i dag startet LA2 til D-stævne i Svendborg Rideklub. De vandt klassen med flotte 73.438%
Tillykke .

Lykkebo Darleen til stævne

24.10.20:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. De var til D-stævne i Skjern Rideklub, hvor de startede en procentklasse, de red LB1 til 68.548%  og LB3 til 67.903%. De blev nr 7 og 11 i klassen , ud af 20 starter. 

Lykkebo Darleen til stævne

18.10.20:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. De var til D-stævne i Tobøl Rideklub, hvor de startede en procentklasse, de red LB1 til 67.097 % og i HoldCuppen 63.548%

Lykkebo Double Up til stævne

11.10.20
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen har i dag haft deres debut i LA2 til D-stævne i Glamsbjerg Rideklub. De blev placeret med en flot blå roset, med 68.438 %.
Tillykke .

Lykkebo Darleen til stævne

10.10.20:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. De var til D-stævne i Tarm, hvor de startede en procentklasse, de red LB1 til 62.419 % og LB3 til 63.548%, og ingen placering i dag.

Lykkebo Diva til stævne

04.10.20:
Lykkebo Diva ( Jestis Duke x Pandora ) og Julie Rasmussen har idag været til stævne hjemme i Løgstør.
De red 2 x LC i en B0. I første tur blev det med stop på spring nr 3, men i anden tur var der mere tempo, og de tog en flot tur rundt i en god tid også. Så der fik de deres første roset i LC. Tillykke 

Lykkebo Diva og Lykkebo Double Up til stævne

26.-og 27.09.20
I denne weekend har de to helsøskende Lykkebo Diva og Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora )været til stævne.

Julie var igår afsted på Diva til springstævne i HHH. Hun startede for første gang LD, en stilspringning, som Julie aldrig har prøvet før.

Der smuttede en enkelt bom, og der var lidt med stilen og tempoet, som der skal arbejdes på, så det blev til 7.8 i stil og så 4 fejl. LC'en, den skal der ikke skrives meget om, da Diva på forhånd havde bestemt, at den gad hun ikke springe. 
Anderledes er det gået med Marie og Double Up. De har startet LA1 for anden gang i denne weekend, i Skovly, både igår og i dag. Det gav 2 flotte 2.pladser, med de flotte procenter på 71.897 % igår og i dag på 70.517 %.

Lykkebo Darleen til stævne

20.09.20:

Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. Igår red de individuel D9 Cup i LB men det var kun dem, så derfor startede de mod LC- ryttere, som jo er en sværhedsgrad lettere. De lagde ud med 64.3% i LB 1 opvarmnings klassen og red så LB1 Cuppen til 66.4 % og i dag i finalen red de for første gang LB3 og til 65.8 % sluttede samlet som nr 5 i cuppen.
De skulle også ride hold cuppen i dag LB2 til 65.4 % og hendes hold fik en 3. plads

Lykkebo Darleen til stævne

19.09.20:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har også været til stævne i dag. De har redet med i nogle CUP 9 klasser i Bramming Rideklub og startet LB1 med 66.452 %, og er videre til finalen i morgen, samt en opvarmingsklasse , også i LB1 med 64.355 %. Darleen er ikke altid helt enig med Michell  De øver og øver og bliver bedre og bedre , held og lykke i morgen , hvor de skal starte deres første LB3.

Lykkebo Double Up til stævne

19.09.20:
Altså er så stolt  Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen har i dag haft deres debut i LA1. De vandt klassen med 67.241 % , og de blev også hermed Klubmester i Allerupgaard Rideklub . Stort tillykke til ekvipagen 🙂

Clausholm Lady Java til stævne

13.09.20:

Clausholm Lady Java (Clausholm Viking x Clausholm Lady Jaqueline ) og Gabriella har i dag begge haft deres debut i LB3 og LA1 ved D-stævnet i Rideklubben 3H.

Gabriella gjorde et fantastisk arbejde med den lille røde dame. Mega flot debut i de lidt højere klasser, og kun deres 5.stævne. Gabriella har selv uddannet Java.

LB3 blev vundet med 65.161%, og LA2 blev det til 62.141%, hvor der lige sneg sig en fejlridning ind, men er så stolt at de to, de skal nok nå langt, når de får noget mere rutine.

Gabriella Kirkemann, du er så mega sej.

Lykkebo Diva til stævne

30.08.20:

Lykkebo Diva ( Jestis Duke x Pandora ) og Julie Rasmussen har idag startet deres første stævne i år. De startede i showklasse i 70 cm springning 2 gange, ved D-stævnet i Løgstør . Diva syntes så ikke, at den overhovedet skulle springe det første spring, men så da den endelig kom igang, så tog den også resten uden fejl. Anden tur helt uden fejl. De skal bare afsted , ud og samle noget erfaring, det er ikke højden, der er problemet . Godt kæmpet Julie 

Newlands Mon Cherie til eliteskue

22.8.20:

Sikke en dag

Har været afsted med Newlands Mon Cherie ( Molli ) til AVEVE Eliteskue i Dansk Sports Ponyavl. Hun gjorde det, den havde jeg ikke lige set komme. Hun fik guldmedalje og blev Årets Spring Hoppe 2020.

Hun fik 9 for type og kropsform, 8.5 for hoved og hals, 9 for skulder og manke, 9 for overlinie og bagpart, 7.5 for forlemmer, 8 for baglemmer, 8.5 for skridt, 8.5 for trav, 9 for galop, 9.5 for teknik og 10 for kapacitet, samt 10 i helhed.

Er så stolt af Molli, og kan igen ikke takke nok for at jeg fik muligheden for at låne Molli. Det var så dejligt at få besøg fra Fyn af Molli's ejere. Igen tusind tak for hjælpen til Cille for at ville løbe med hende, når nu den gamle her er stokhalt

Lykkebo Darleen til stævne

22.08.20:
Lykkebo Darleen( Jestis Duke x Doreen ) og Michell Hudecek Nielsen startede i dag ved D- stævnet i Skærbæk og Omegns Rideklub. De startede  en LB % klasse. de fik 61.290 % og 61.207%, blev nr. 5 og 6 i klassen ud af 8 starter. darleen var en lille bandit i dag.

Lykkebo Double Up til stævne

01.08.20:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen startede i dag ved D- stævnet ved rideklubben Krikkerne. De startede  en LC2, og vandt klassen suverænt med flotte 78.261 % og vinder af klassen 1/7.

Newlands Mon Cherie er kåret

31.07.20:

Newlands Mon Cherie blev fremstillet til kåring i DSP i dag.

Tanken var jo egentlig, at hun skulle stilles i dressur, men syntes jo hun springer fantastisk. Dette bekræftede dommerne mig også i idag. Hun fik kåringsrundens eneste 10-tal, nemlig 10 i kapaicitet, og hele 9.5 i teknik også. Dette resulterede i en billet til Eliteskuet, så er mega stolt .

Tusind tak for at jeg fik muligheden for lån af denne pony og glæder mig endnu mere til Eliteskuet, samt at se føllet, som hun gerne skal komme med til marts.

Cindy PL er solgt

01.07.20:
Pernille har i dag solgt Cindy PL ( Con Corazon x Lizette )  til en sød familie i Ølgod. Det bliver spændende at se, hvad denne dejlige plag udvikler sig til. 

Clausholm Lady Java til stævne

28.06.20:
Clausholm Lady Java ( Clausholm Viking x Clausholm Lady Jaqueline ) og Gabriella Kirkemann startede i Søndertoft Rideklub i Søndertoft Dressur Cup,  i LC2, hvor de blev placeret som nr. 5 med 71.087%, og i LC3 blev de placeret som nr. 4 med 71.200 %. men nr 4 og 5 ud af 19 starter. Flot. 
De hvide dressurhegn var vist lidt farlige, he he 

Lykkebo Darleen til stævne

20.06.20:
Så blev der også igen i dag startet stævne med Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell.
De var til D-stævne i Bramming Rideklub, hvor de startede en LC2-LB1% klasse. De blev endte med 64.600 % i LC3 og 64.032% i LB1.  5/6 og 6/6. De må ud og se noget mere :-)

Lykkebo Darleen til stævne

17.06.20:
Så blev der også igen startet stævne med Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell.
De var til D-stævne i Tjæreborg Egnens Rideklub, hvor de startede en LC% klasse. De blev desværre sidst i klassen, med 62.800 %. 6/6. Måske en lidt for spændt ekvipage i dag.

De røde rosetter kom på igen i dag

14.06.20:

De røde rosetter kom på igen i dag

Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Marie Fuglsang-Hansen startede i dag igen ved stævnet ved Højfyns Rideklub. De startede igen en LC1, og vandt klassen suverænt med flotte 77.800 % 1/12. og er hermed udklasset af LC1.

Phelix Lykkebo, han var frisk igen idag, og startede 70 cm terrænspringning ved Hof Rideklub's sommerafslutning i Norge, med Hannah Henriksen i sadlen.

Stort tillykke med de flotte resultater

Stævnestart

13.06.20.

Rødt klæder altid et smukt hestehoved

Så kom stævnerne endelig igang, og der var der også nogle Lykkebo-ponyer og heste med.

Clausholm Lady Java ( Clausholm Viking x Clausholm Lady Jaqueline ) og

Gabriella Kirkemann

startede i Haderup i LC2, hvor de vandt klassen med 69.595 % 1/10, og i LC3 blev de 1.upl. da Java ikke kunne holde rumpen ved jorden (ups), de fik her 67.600 % 

Lykkebo Double Up havde stævnedebut med

Marie Fuglsang-Hansen

, de startede i Højfyns Rideklub, hvor de red to klasser i LC1. Første klasse blev vundet med 71.400% 1/10. i anden klasse blev det ligeledes med 71.400 % 1/8.

I Norge ved sommerafslutningen på Hof Rideskole startede 20 år gamle Phelix Lykkebo (Pélé l.Evagård x Jessica ) med Hannah Henriksen i LB2, som de også vandt. 1/10.

Stort tillykke med de flotte placeringer, så dejligt med en lille update, og tusind tak for billederne

Drengene rejst til Norge

11.06.20:
Sidste dag på Lykkebo. Charlie PL og Bøggild's Belfast er idag rejst til Norge. To flinke knægte, som bare gik på lastbilen uden problemer.
Update: Vognmanden havde desværre ikke fået synet drengene af kredsdyrlægen, og tog bare chancen, så han måtte tage dem med retur til sig igen, dagen efter, så nu står de og venter hos vognmanden indtil næste uge. Så dumt af en erfaren vognmand altså. 

Dyrlægen på besøg

25.05.-27.05-29.05.20:

Rumina blev scannet d. 25.05.. Hun var desværre ikke drægtig, men i brunst. Hun er blevet insemineret 25.-27.og 29.05. så nu må hun gerne blive ifol. 

Lykkebo Comet har fået ny ejer

25.05.20:
Astrid har idag solgt Lykkebo Comet ( FS Concorde x Pandora )til en familie i Tarm.
Det glæder mig rigtig meget, at Comet nu forhåbentlig kan komme ud og vise, hvad han duer til .

Newlands Mon Cherie scannet drægtig

 11.05.20:

 Yes, så er Newlands Mon Cherie scannet drægtig ved Meedenblik Linfield SPH 247. 

Termin 25.marts 2021.

Rumina Stengaard er insemineret

07.05.20:
Rumina Stengaard er i dag insemineret første gang ved den 3 årige fløjhingst ved dette års kåring i Dansk Sports Ponyavl, samt Reservechampion i Holland i år, samt også kåret i Rheinland sidste år- Meedenblik Linfield.

09.05.20:
Rumina Stengaard er insemineret sidste gang og er kommet hjem igen. Dejligt at få hende og Wanessa hjem igen .

De røde damer

05.05.20:
Så fik vi endelig lov til at komme på rideskolen og se Julie og Diva. Hvor er det dejligt at se, hvordan de to trivedes sammen, og har gjort store fremskridt her i foråret. Har også fået billeder af min lille røde pony, ligeledes en mega sej Gabriella , som virkelig også bare rykker med den lille Java.Er mega glad for mine to røde ponyer, og deres dygtige ryttere. I gør det fantastisk.
Tænk hvad bette Signe kan overtage, når hun bliver stor nok, og forhåbentlig vil ride, glæder mig allerede.

Newlands Mon Cherie er insemineret

24.04.20:
Newlands Mon Cherie er i dag insemineret første gang ved den 3 årige fløjhingst ved dette års kåring i Dansk Sports Ponyavl, samt Reservechampion i Holland i år, samt også kåret i Rheinland sidste år- Meedenblik Linfield SPH 247

Rumina Stengaard til inseminering

19.04.20:
Rumnia er kørt til inseminering hos Niels Grøndahl. Hun er i brunst, meget tidligt faktisk, efter 25 dage.
Dyrlægen mente, det var alt for tidligt, da hun scannede hende mandag, så de ventede til onsdag igen. Da var det så desværre for sent, øv altså.

Lykkebo Wanessa er født

26.03.20:
Rumina Stengaard valgte at fole i formiddags, imens jeg var på arbejde. Sikke en overraskelse at komme hjem til, til middag. Havde regnet med et stort hingsteføl, men der kom det yndigste palomino-hoppeføl .
Se mere på hendes egen side HER 

Lykkebo Wanilla er født

25.03.20:
Jestis Antoinet har i aften folet, og fik det allermest charmerende lille røde hoppeføl, som skal hedde Lykkebo Wanessa. 
Se mere på hendes egen side HER 

Ny pony i stalden

14.03.20:
Jeg fik pludselig mulighed for at "låne" en skøn pony, nemlig hoppen Newlands Mon Cherie.
Hun er tysk reitpony, kåret i Pferdestammbuch Schleswig /Holstein som hovedstambogshoppe, som 4 års, og med bestået rideprøve som 6-års. Iflg. de tyske regler, så skulle hun desværre have aflagt rideprøven senest i sit 5.år for at kunne blive statspræmieret, så det er hun desværre ikke. Hun har også opnået følpræmie.
Hun har startet lidt dressurklasser herhjemme med Marie. 
Se mere om Molli, som hun bliver kaldt på hendes egen side HER

Lykkebo Darleen til stævne

25.01.20:
Darleen ( Jestis Duke x Doreen ) og Michell har i dag været til D-stævne i Kongeå Rideklub. Darleen var lidt for frisk idag, en energi-booster var ikke vejen frem. Hun havde debut i LB1 , og endte med 61,129 % - 4/5

Lykkebo Diva er udlånt

08.01.20
Diva ( Jestis Duke x Pandora ) kom jo hjem fra udlån til Nicoline d.27.12.19, da Nicoline jo nu er faldet for de 16 år. 
Diva kom over til Pernille og stå, og der fortsatte Julie med at komme og ride hende. Julie har været meget ovre hos Nicoline, og har redet meget på Diva det sidste halve år, så det var nærliggende, at hun fik lov til fortsat at kunne ride Diva. Det er efterfølgende blevet besluttet, at Julie har Diva med op på Løgstør Rideskole .

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden