Sidste stævne i år

29.12.12:
Pernille og Camprano var afsted til det sidste stævne i år. Det var i Viborg Rideklub. de startede først en LB* B4 , hvor de red en rigtig flot runde , med 0 fejl i hovedrunden, og desværre blev det til to stop på den aller sidste forhindring i omspringningen, og dertil tidsfejl, så de sluttede med 14 fejl, sluttede dog i bedste halvdel- 21/46. I deres debut i indendørs LB** 4B blev det godt nok rigelig spændende for Camprano. Gik altfor stærkt, og der smuttede derved lige 3 bomme, de sluttede med 12 fejl. 54/66

Hunden Balder

27.12.12:
Vi har idag hentet vores nye hund Balder, hos Rikke og Daniel Staal Seehagen i Rødekro. Det er en lille gul labrador hanhund født d. 02.10.12

Glædelig Jul og Godt Nytår

Hej allesammen,
jeg ønsker Alle som har kigget ind på siderne her, en rigtig glædelig Jul, samt et lykkebringende Nytår.
Håber at se Jer igen i det nye år.

Julehilsen fra Conni
                                 

Camprano midlertidig flyttet

16.12.12.
Pernille har flyttet Camprano ned til Anne ( Treshøje Hestepension) i dag, så hun bedre kan træne lidt, imens vinteren er mest træls, da Anne har hal til rådighed.

Stævne i Ikast

30.11.12:
Pernille og Camprano var til stævne i Ikast, hvor de startede i U-LC, og igen snuppede han lige den sidste bom, men i LB* blev det desværre til hele 16 fejl, så der er lidt til chaufføren at træne på . Hurtigste tid i begge springninger, meeen måske speederen skal slækkes en smule, men det syntes Camprano jo bestemt ikke :-)

Stævne på Skårupgaard

10. og 11.11.12:
Pernille og Camprano startede lørdag i U-LC , hvor de desværre snuppede en pind, de havde den hurtigste gennemridning, ligeledes blev det til en pind  på det aller sidste spring i 2.gennemridning i LC medt. B4, blev nr. 21/45. Havde den bom ikke smuttet, så var det blevet til en 4.pl. men det gik lige lidt for stærkt.
Søndag blev det til en fin nul-runde i LC met.B4 og sluttede som 2.uplaceret 10/31.
LB* blev det desværre også en enkelt nedrivning og sluttede som 19/36.
En rigtig fin weekend, hvor det ser ud til at Pernille og Camprano har haft nogle gode oplevelser sammen .

Salgssiden er opdateret

04.11.12:
Salgssiden er opdateret idag.

Stævne i Ålestrup

27.10.12:
Pernille og Camprano har idag været til C-stævne i Ålestrup. Første start var en LC, hvor det desværre blev til en enkelt nedrivning/stop på et spring så det blev til 4 fejl, men ellers en rigtig god tur med fin springning. I anden start var det en U-LB* , hvor de fik en fin 0-runde . Dejligt at se en glad ekvipage .

Drenge

24.10.12:
Concordio er nu blevet vaccineret for 2.gang, så det er i orden.
Han har også lært at gå med dækken på, flink lille fyr.
Går nu sammen med storebror, det går fint, om end Comet en gang imellem gerne vil lege, og det syntes lillebror godt kan blive lidt voldsom en gang imellem .

Florian rejst hjem

01.10.12:
Hans og Jette Hedemand hentede idag deres 1-års plag Hedemands Florian hjem. De har solgt ham, så nu skal Comet til at prøve at gå sammen med sin lillebror Concordio i stedet for .

Stævne i Farsø igen

29.- og 30.09.12:
Pernille og Camprano tog afsted igen , denne gang til D-stævne i Farsø med Områdemesterskab.
Lørdag startede de en LC, hvor Camprano absolut ikke ville gå til et spring, fordi de sandsække som lå der ved var meget farlige, så det resulterede i 3 refuseringer og disk. Dernæst startede de i LB*, hvor det i første gennemridning blev til en 0-runde og desværre 4 fejl i næste gennemridning. 4/5.
Søndag gjaldt det Områdemesterskabet. Her blev der redet i LC, og uha, i 1. gennemridning alt var farligt, og det blev da også til et enkelt stop, men ingen bomme på jorden, i 2.gennemridning blev taktikken lagt lidt om, og de fik en rigtig fin runde med 0- fejl. Samlet 4 fejl og nr. 8/15

Stævne i Farsø

22. og 23.09.12:
Pernille var til stævne i Farsø på Camprano. Det er første stævne, efter sommerferie, akupunktur og kiropraktik behandlinger m.m. så Pernille var noget spændt på dagen. Lørdag startede de ud med en nulrunde i U-LC, dernæst startede de en LB**, og det gik ikke særlig godt, drengen var træt, så Pernille valgte at opgive, så han ikke fik en alt for dårlig oplevelse. Søndag stod det igen på en LB**, hvor de desværre fik rigelig fart på til første forhindring, som resulterede i et meget akkavet spring med nedrivning, og det gav et meget sjovt spring på 2'eren også men så fik de sig samlet, og han sprang så fin på de sidste forhindringer. Tror både Pernille og Camprano nød at være igang igen .

Stadig to drægtige madammer :-)

12.09.12:
Begge hopper blev håndprøvet, og er stadig drægtige, så nu må der gerne snart blive marts måned .
Corcordio blev også lige vaccineret første gang.

Akita flyttet hjemmefra

06.09.12.
Akita er idag blevet chippet, og da vi nu var afsted, så blev hun da også lige afleveret til sin nye ejer Anne i Tjele.
Jeg ønsker hende held og lykke med "bettefisen"  og glæder mig til at følge hende fremover :-)

Sadelkåring i Hjallerup

10.08.12:
Lykkebo Roxette har været til sadelkåring idag, læs mere

Følskue i Hjallerup

10.08.12:
Lykkebo Concordio har idag været til følskue, læs mere

Drengene kom hjem

06.07.12:
Vi hentede Comet og Florian hjem nede fra min far, da jeg har rigelig græs lige nu. det havde de bestemt ikke noget imod. De var rigtig flinke til at gå i traileren.

Salgs-siden opdateret

Løgstør Dyrskue.

16.06.12:
Vi var til Løgstør Dyrskue idag. Pandora fik 24 point og ærespræmie, samt blev Skuets Bedste Hest. Dorreen var også med, og hun fik 23 point.
Super god dag, med rigtig godt dyrskue vejr, og nogle dygtige hjælpere.

Trellebjergs Don slagtet

16.06.12:
Trellebjergs Don er blevet slagtet.
 Han var nu en kæk lille fyr.

Smilla er solgt

02.06.12:
Så er Smilla rejst. Signe har valgt at sælge Smilla igen, da hun ikke helt levede op til hendes forventninger.

Pandora drægtig

01.06.12:
Pandora er nu også scannet drægtig ved Årets Gangartshingst i DSP Jestis Duke
SPH 200

Stævne i Løgstør

26-28.maj:
Så blev det tid for Pinsestævnet i Løgstør. Et flot arrangeret distriksstævne med super godt vejr alle tre dage.
Pernille og Camprano  startede lørdag  i en LB*, hvor det blev til en 12.plads ud af 42 startende, som 1.uplacerede, med 4 fejl. I U-LB*  hvor det blev til en roset ved udgangen, og samtidigt den hurtigste tid.
Søndag blev der startet i U-LB*, og der blev det desværre en enkelt nedrivning. Så kom de til LB* og der gik det jo bare der ud af. Sluttede anden fase med 0 fejl, og det rakte til en placering som nr. 4 ud af 50 startende, og dermed deres første placering til distriktsstævne.
Mandag, ja, tror måske Camprano var blevet lidt træt. De startede først en U-LC, hvor han lige snittede den allersidste bom, men gik ellers en rigtig fin runde. Så blev det tiden for den sidste start ved dette stævne, men da var der ikke mere energi. Drengen var træt, og Pernille valgt at opgive efter et spring med nedrivning, tab af begge bøjler og efterfølgende stop. En god beslutning.
Alt i alt en god pinse, hvor de vist er ved at finde hinanden 🙂

Lykkebo-afkom i Norge til stævne

13.05.12:
Følg Cocktail Lykkebo her
http://www.horsepro.no/index.php?Site=ShowEquestrianResults&equestrianId=811514

Phelix Lykkebo her
http://www.horsepro.no/index.php?Site=ShowHorseResults&equestrianHorseId=875460&competitionRankingId=138292

Corleone Lykkebo her
http://www.horsepro.no/index.php?Site=ShowHorseResults&equestrianHorseId=894336&competitionRankingId=139386

De er nu ved at komme med ud til nogle stævner, Cocktail og Phelix er nu med placeringer i LA i springning, og Corleone, som er med i både dressur og springning prøver sig lidt frem i de lidt lavere klasser med sine to ejere.

Så kom Leshea

16.05.12:
Lea Stahl skal have sin hoppe til kåring nu her i juni, så Stald Holms Leshea er nu opstaldet her, så Pernille og Lea kan hjælpe hinanden med at gøre hende klar til dette. Smeden kunne jo så starte med at lægge forsko på idag. Lille Akita kunne ved samme lejlighed også lige få sine hove ordnet lidt :-)
Leshea er efter elitehingsten Leandro DVE 411/Nørgaards Athena/Kawango DH 293

Jet'aime og Pearl rejst

13.05.12:
Så kom dagen , som min niece Line har glædet sig rigtig meget til. Hun er jo flyttet til Ranum på en lille ejendom med lidt jord til. Hun har så endelig fået Jet'aime og Pearl hjem til sig selv.

Fjerritslev Dyrskue

12.05.12:
Så blev det tid til Fjerritslev Dyrskue. Jeg havde i år valgt at tage Dorreen med , og det gik rigtig fint. Hun kom med i præmieringen, og sluttede på en flot 3.plads ud af de 8 heste, som kunne få ærespræmie. Modtog en rigtig flot ærespræmie fra Sparekassen Vendsyssel i Fjerritslev.

Dorreen drægtig

11.05.12:
Dorreen er idag scannet drægtig ved Jestis Duke SPH 200, Årets Gangartshingst i DSP

Comet fik ny legekammerat

08.05.12:
Jette og Hans Hedemand har idag kørt den lange vej fra Odense og hertil med deres 1-års hingsteplag Hedemand's Florian eft. Charming-Boy / Tai Tai OX / Fadjec OX.
Comet blev læsset i traileren her, og så gik turen hjem til min far, hvor de to plage skal gå sammen i sommer .
Kan i øvrigt oplyse, at begge plage er til salg.

Josie er rejst hjem

04.05.12:
Liv har idag hentet sin hoppeplag hjem, så nu venter vi på at Comet får en ny legekammerat.

Pandora bedækket

01.05.12:
Så fik jeg hentet Pandora hjem fra hingst . Hun er også blevet bedækket ved Årets Gangarts Hingst i DSP i år , Jestis Duke SPH 200

Stævne i HHH

28.-29.04.12:
Pernille og Camprano var til stævne i vores egen klub Han Herred Hestesportsklub. Lørdag blev der startet en LB* som de vandt, med 4 fejl i omspringningen. Dernæst en sløjfe i U-LB*. Søndag endnu en sløjfe i U-LB*. Så kom de til holdspringningen. De gik to kanon gode hovedrunder fejlfrit, sådan. I den allersidste springning blev det desværre til et enkelt nedslag, der var lidt for meget pres på, og en snæver vending på et mudret underlag gjorde desværre udslaget. Camprano gik hele søndagen i et rigtig godt tempo og havde en super god dag med en rigtig glad rytter på ryggen.

Dorreen bedækket

20.04.12:
Så har jeg fået Dorreen hjem igen, hun har været til bedækning hos Årets Dressur Hingst i DSP Jestis Duke SDP 200. Hingsten har jeg valgt, fordi jeg syntes han burde være et godt match mht til en rigtig flot front og så er han jo super godt gående, og så har han jo bare et perfekt temperament.

Stævne i Hornum-Ulstrup Rideklub

15.04.12:
Pernille og Camprano var til stævne i HURK. De startede først i en U-LC klasse, og fik en enkelt bom, og senere havde deres debut i LB**. Der blev det til 8 fejl, men tempoet er vist ved at være på plads nu, så mangler vi lige lidt med afstandene, men med mere øvelse vil det komme.

Åbent Hus, Klithuse Military

09.04.12:
Pernille og Camprano havde meldt sig til Åbent Hus ude i Klithuse Military Klub, hvor man kunne komme ud og prøve en terrænbane. Det syntes Camprano var rigtig fedt, og han troede da også at det gjaldt om at løbe om kap med de ni andre, som de var sat på hold sammen med. Det blev alt for meget uro, så Pernille og veninden Benedicte Nielsen red derfor for sig selv, så Camprano kunne falde til ro igen. Det blev nogle rigtige fine ture over flotte spring, og de nød det alle. De fik super gode råd af Anette Sahl, som sammen med Nanna Werner og jeg selv var på gå-ben rundt i det fine terræn.

HHH Breddesport

01.04.12:
Pernille og Camprano var ude på rideskolen ( HHH ) idag. De startede i en Jokerspringning, og det syntes Camprano var rigtig sjovt, vandt den gjorde de dog ikke, det gjorde de til gengæld i Stafetspringning, hvor de dannede hold sammen med Mie Torp og Mathias Kloster. Det var virkelig noget, som både ryttere, hest og ponyer ,samt tilskuerne syntes var sjovt . Alle ekvipager var på dupperne, og de vandt begge runder overlegent, og blev derved kvalificeret til Amtsfinalen i Nejst Rideklub d. 5.maj.

Stævne i Skaarupgaard Rideklub

01.04.12:
En aprilsnar er det dog ikke, Pernille og Camprano startede LC idag, hvor det blev til 9 fejl, en placering som nr. 22 ud af 32, og i LB* blev det til 12 fejl, og en placering som nr. 29 ud af 42. De skal nok finde ud af det, de skal bare have noget rutine sammen 😎

Pandora har folet

28.03.12:
Så blev det tiden til endnu et føl . Pandora folede kl.23.52 endnu engang et hingsteføl. Føllet er meget stort, men fødslen gik fint uden problemer. Føllet er palomino med fin blis og to høje hvide bagsokker. Føllet skal hedde Lykkebo Concordio, og han vil have sin egen side her.

Dorreen har folet

20.03.12:
Så kom foråret, og dermed også det første føl her i Stald Lykkebo.
Dorreen folede her kl. 05.58 sit første føl. Et fint lille rødt hoppeføl, med fin blis og to flotte hvide bagsokker, sådan. Føllet skal hedde Lykkebo Akita, og hun vil have sin egen side her .

Stævne i Aalborg

17.03.12:
Så fik Pernille og Camprano deres debut til distriktsstævner. De startede i SAO, først i en LC springning. det blev til en enkelt bom over det aller første spring, men en fin runde ellers. Dernæst stod det på en ULB* . Der kom der et super godt tempo på, og det gik måske lige stærk nok rundt til spring nr 6, det syntes Camprono ihvertilfælde, at det var hurtigere at løbe udenom, og piloten var måske ikke lige helt med der rundt i svinget, men tilbage og over springet, og sluttede så desværre med de fire fejl plus en enkelt i tidsfejl. Et virkeligt flot stævne ,og sikke en dejlig bane. Ros til Pernille og Camprono, samt til SAO for et fint arrangement 🙂

Stævne i Farstrup

26.02.12:
Pernille og Camprano startede idag i springning i Farstrup ( fork ) De startede først en LC klasse, hvor det blev til en enkelt bom, men en fin runde, trods en meget glat og dyb bund. Dernæst stod det på en LB1* , men der var rytter blevet lidt bange for den glatte bane, så den klasse opgav de, efter et stop og en nedrivning. En ellers tilpas ekvipage, men en elendig bund, som ellers skulle være helt ny, i hallen, hvor mange skred i vendingerne, øv øv.

Stævne i Arden Sportsrideklub

11. og 12.02.12:
 Pernille startede Camprano i dressurklasserne LB2 og LA1 om lørdagen, det var ikke lige deres dag. Søndag så var det springning, de lagde ud med LC, hvor hun blev nr 5, og 1.uplacerede. I LB1 blev de nr. 2 med placering. de gik begge springninger med 0 fejl i omspringningen. De er ved at finde melodien, og man kan tydelig se, at det er denne diciplin, som de begge vil. Tillykke med to superflotte ridt .

Stævne i Hornum

29.01.2012:
Pernille og Camprano har idag været til stævne i Hornum-Ulstrup , hvor de startede en LD og en LC. Der faldt en enkelt bom i begge runder, men hvor kunne man se, at de har fået en god hjælp af Birgit Kristensen fra Stald Kyø. Super godt tempo.
Pernille har fået sponsor, det er revisionsfirmaet Beierholm, som har været så søde at sponsorere hende.
Da vi var færdige i Hornum, så kom Camprano med her hjem igen. Hvilken gensynsglæde der var fra knægten .

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden