Lykkebo Double Up til stævne28.12.22:

Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen havde deres fælles debut i PRI til C-stævne i Solrød, hvor de blev placeret på en delt 2.plads. Super flot, stort tillykke til ekvipagen. Glæder mig så meget til at følge dem ind i 2023, det kan kun blive godtLykkebo Charmonix til stævne


17.12.22:

På denne kolde morgen tog Tinna og Celina Gammelgaard Levisen turen til C-stævne i Randers Sportsrideklub med Lykkebo Charmonix ( Nørlunds Charming Hit x Lykkebo Diva )

De startede LA1 og LA2, hvor de vandt klassen med 68.448% i LA1'eren, og lige uden for placering i LA2'eren. Så flot, stort tillykke til ekvipagen


Lykkebo Charmonix til stævne

11.12.22:
Lykkebo Charmonix (Nørlunds Charming Hit x Lykkebo Diva ) og Celina Gammelgaard Levisen var i dag til C-stævne i Aalestrup Heste og Rideklub. De startede LA1, hvor de vandt klassen, og de startede ligeledes LA2, hvor de blev nr 2.

Stort tillykke til ekvipagen, dejligt at se ponyen bare er elsket, det er en glæde for opdrætteren.

Lykkebo Wanessa og Aurelia's Samba D'or er rejst

27.11.22:
Så rejste de to gule damer  Lykkebo Wanessa ( Mr. Golden Watson x Rumina Stengaard ) og Aurelia's Samba D'or. Tusind tak for lån af Samba Marianne , og tak fordi du ville tage Wanessa med til Sabro, hvor Anja modtager den unge dame, som har sin første køretur i trailer, og hun var så mega nem at læsse. Godt med en foldkammerat i traileren

Lykkebo Double Up til stævne

26.-27.11.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i weekenden været til C-stævne i Faxe Køre- og Rideforening. De red lørdag LA4 til 70.938 % og søndag til 67.656 %. De red sig begge dage til en flot placering som nr.1. Stort tillykke til ekvipagen.

Lykkebo Darleen til stævne

21.11-24.11.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen fortsætter i dag til C-stævne på Vilhelmsborg, ved Christmas Warm Up. De red 1.kval i Messingtur, en LB* met. B4, hvor de lige lavede to flotte 0-runder, og fik sig en flot placering som nr 14. Stort tillykke til ekvipagen . Fik desværre tre bomme i 2.kval, det rakte dog til en  finaleplads om torsdagen, hjvor rytteren desværre faldt af.
Kobberturen var desværre ikke vellykkket, udgået begge gange.
Stort tillykke til ekvipagen med placeringen i Messingturen.

Lykkebo Darleen til stævne

20.11.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til C-stævne i dag på Vilhelmsborg, ved Christmas Warm Up. De red LB*, hvor de fik 15 fejl, efter en lidt uheldig start, da rytter er ved at falde af, men dog fortsætter. Godt kæmpet Michell.

Lykkebo Charmonix har stævnedebut

19.11.22:
I dag har Lykkebo Charmonix ( Nørlunds Charming Hit x Lykkebo Diva ) og Celina Gammelgaard Levisen haft deres stævnedebut. De havde taget turen til Hjørring Rideklub, hvor de startede en LA1, red til 66.379 % og vandt klassen. Sejt, stort tillykke til ekvipagen.

Lykkebo Double Up og Lykkebo Darleen til stævne

13.11.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag været til C-stævne i Karlslunde Rideklub. De red LA4 til 70.000 % . De red sig her til en flot placering som nr.4. 
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til D-stævne i dag i Vejle Rideklub, hvor de red 2 x LC i met.B0. Det blev til 4 fejl i hver springning. 

Lykkebo Darleen til stævne

04.11.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til C-stævne i dag i Fredericia Sportsrideklub, hvor de red 2 x LB* i met.B0. Det blev til 4 fejl i hver springning. 

Lykkebo Double Up til stævne

16.10.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag været til C-stævne i Kongelundens Rideklub. De red med debut i LA4 til 71.094 % . De red sig her til en flot placering som nr.1. Stort tillykke til ekvipagen.

Lykkebo Darleen til stævne

16.10.2209.10.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til D-stævne i dag i Ladelund Rideklub, hvor de red sløjfeklasse , på 90 cm. Det blev til 12 fejl.
De red ogå LB* met.S2, hvor de udgik.

Lykkebo Darleen til stævne

09.10.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til C-stævne i dag i Fredericia Rideklub, hvor de red LB* i met.B7, her blev det til 7+4.
De red ogå LB**, hvor de red met.B0, hvor de udgik.

Lykkebo Darleen til stævne

01.10 og 02.10.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til C-stævne i dag i Egum Rideklub, hvor de red VIP Bronzetur, hvor de desværre udgik på anden dagen.
De red ogå LB**, hvor de red met.S2, og de fik her 7.9-4.7 og sluttede med 3.2.

Lykkebo Wanessa solgt

26.09.22:
Lykkebo Wanessa ( Mr. Golden Watson x Rumina Stengaard ) er idag gået glat igennem handelsundersøgelse, og hun er nu solgt til en sød familie i Hinnerup. Håber Emma kommer til at elske hende.
Wanessa skal dog blive her lidt endnu. 

Lykkebo Darleen til stævne

25.09.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til D- og C-stævne i dag i Hedensted og Omegns Rideklub, hvor de red  0-tur på 80 cm i met.B0. Klassen var en sløjfeklasse.
Bagefter stod den på LB*, hvor de også red 0-tur  i met.B0. Stort tillykke.

Lykkebo Dirty Dancing til start i DSP's avlschampionats kval

24.09.22:
Lykkebo Dirty Dancing ( Dating AT x Beverly ) og Anemette Holm Petersen har i dag startet i 5-års klassen ved Dansk Sports Ponyavls Championat kvalifikation i Egum. Der blev redet LA1 i denne klasse, og de fik her 63.966% for programmet, og 67.800% ved gangartsdommer.

Clausholm Lady Java til stævne

24.09.22:
I dag har Clausholm Lady Java (Clausholm Viking x Clausholm Lady Jaqueline ) og Gabriella har i dag været til D-stævne i Djursland Rideklub, hvor de red LA-procent klasse. De red LA2 til 61.250 % og LA3 til 62.500% . Et år siden, de sidst har været til stævne, mangler lidt rutine.

Lykkebo Darleen til stævne

14.09.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne i dag i Kolding Rideklub, hvor de red to flotte 0-ture på 85 cm i met.B0. Klassen var en sløjfeklasse, og der kom 2 sløjfer med hjem til samlingen. Stort tillykke.
Det var godt med lidt oprejsning efter sidste lørdags springstævne, hvor de var i Billund Rideklub. Der var start i LC til D-stævnet og debut til C-stævnet i LB*. Det blev desværre med to eliminerede ridt, så op på ponyen igen. 

Lykkebo Double Up til stævne

02.09.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag været til C-stævne. De red LA1 til 71.207 % ved Store Hestedag . De red sig her til en flot placering som nr.1. Stort tillykke til ekvipagen.

Lykkebo Darleen til stævne

28.08.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne i dag for at ride 2.afdeling af D9 Mesterskab  i Bryndumdam Rideklub.
Hold nu en weekend.  D9 Mesterskab i spring individuel 70 cm og 80 cm i finalen.Igår fik de 8.1 i stilspring og en kommentar på, at der gerne måtte være mere tempo på.I dag sprang de finale i 80 cm og fik hele 8.8 i karakter og kæmpe ros med på vejen, kun lige en kommentar på spring 7 den blev lidt tæt. Stort tillykke.

Lykkebo Cézanne

27.08.22:
Blev så glad i dag. Fik det dejligste billede af Lykkebo Césanne ( FS Calimero x Beverly ), som jeg solgte som 6 måneder gammel føl til Stutteri Lykkehøj. Har ikke set ham siden han var et år, og det var bestemt ikke et skønt gensyn. Han blev sidste år kastreret, og han er nu 6-år, og de har sat ham i tilridning, og hvor ser han fin ud nu. Er mega glad for sådan en opdatering, han kan kun blive en stjerne.
Se om ham HER

Lykkebo Saga til Equsana Eliteskue i DSP

27.08.22:
Lykkebo Saga ( Sir Sansibar x AJ Aurelia's Samba D'or ) har i dag været til eliteskue i Ikast. Hun var toptunet, og ræste rundt, vist det gladeste føl i dag, mange krumspring blev det til, men fine takter ind imellem fik vi også at se. Nogen finaleplads blev det dog ikke til, men en fin bedømmelse fik hun. Hun bliver spændende at se som 3-års under sadel. Se mere her 

Lykkebo Darleen til stævne

27.08.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne i dag. De var til D-stævne i springning i Bryndumdam Rideklub, hvor de red D9Mesterskab 1.afdeling, og de sluttede på en 2.pl. med 0-fejl og stilkrakteren 8.1. Stort tillykke .

Lykkebo Darleen til stævne

20. og 21.08.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne lørdag og søndag. De var til D-stævne i springning i De Forenede Gårdklubber. De startede lørdag en sløjfeklasse i 80cm met.B0, og fik sig endnu en roset til samlingen. Ligeledes en intervalspringning, Pokalsklasse del 1, som blev redet i met.B3, de sprang her 70cm,her vandt de klassen. Stort tillykke.
Søndag står den på endnu en sløjfeklasse, i met.B0, som gav endnu en roset, samt 2.del af pokalklassen, hvor de desværre udgik, da Darleen gled og væltede, hun havde tabt 2 mordax undervejs..

Lykkebo Darleen til stævne

19.08.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til C- stævne i dressur i Aarhus Rideklub, hvor de red LA1 til 60.172 %

Lykkebo Double Up til stævne

19.08.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag været til C-stævne. De red LA1 til 69.483 % ved stævnet på Hovgaard Rideklub. De red sig igen til en flot placering som nr. 2. Stort tillykke til ekvipagen.

Lykkebo Darleen til stævne

17.08.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til  stævne. De var til D-stævne i springning i Sdr. Hygum Rideklub. De startede her en LD met.B0, og fik sig endnu en roset til samlingen. Stort tillykke.
De startede også LC, hvor de desværre udgik. 

AJ Aurelia Samba D'or stadig ikke ifol

03.08.22:
AJ Aurelia Samba D'or er scannet idag, og tom igen. Hun havde lavet en splitbrunst og ingen nyt æg på vej, så nu stopper vi med flere forsøg. Det er for sent nu, syntes jeg. Øv øv øv.

Dansk Sports Ponyavl's følskue og hoppekåring

29.07.22:
I dag har vi været afsted til følskue i DSP på Finstrupgaard. 
Lykkebo Laica ( Meedenblik Linfield x Newlands Mon Cherie ) fik 1.præmie med 7.5 i helhed. Se hende HER
Lykkebo Saga ( Sir Sansibar x Aj Aurelia's Samba D'or ) blev nr 2 i holdet og blev inviteret med til eliteskuet. Se hende HER
Vi prøvede at fremstille Aj Aurelia's Samba D'or ( Cyrill WE x Sanssouci ) til omkåring med håb om opgradering til SDH.
Det lykkedes , så fedt. Se hende HER

Lykkebo Charmonix har fået ny ejer

26.07.22:
Har i dag fået at vide at Lykkebo Charmonix ( Nørlunds Charming Hit x Lykkebo Diva )er solgt til den unge talentfulde rytter Celina Gammelgaard Levisen i Sønderholm. 
Det bliver spændende at følge denne ekvipage. Tillykke med købet til familien Gammelgaard Levisen

Nyt forsøg

13.07.22:
Nu er det sidste chance for AJ Aurelia Samba D'or, hun er nu kørt på Katrinelund, og vil få rå-sæd.
Har fået lov til at bruge Lunds Bitcsh Boy SPH 242 i stedet for Craig, så nu er hun insemineret ved ham....
Craig er åbenbart til kval for  Bundeschamionat i Tyskland, og med frostsæd så vil det da slet ikke lykkedes. Nu laves der et sidste forsøg.

AJ Aurelia Samba D'or stadig ikke ifol

11.07.22:
AJ Aurelia Samba D'or er scannet idag, og tom igen. Hun blev skyllet, der blev taget svaber, ingen bakterier, og hun er syet, lige lidt hjælper det.

Det skal åbenbart ikke være nemt i år

24. og 25.06.22:
AJ Aurelia Samba D'or er igen insemineret ved Craig for 3.gang nu.

Lykkebo Darleen til stævne

02.07.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Bryndumdam Rideklub. De startede her en Intervalspringning, met.B3 med to 0-runder, og blev  placeret som nr. 2. De red også en klasse met.B12, og her blev det til en enkelt bom i første runde, og 0 fejl i anden runde.

Newlands Mon Cherie drægtig

30.06.22:
Jaaa, så blev Molli endelig scannet drægtig. Termin d. 17.maj 2023 ved Craig SPH 257.

Lykkebo Darleen til stævne

29.06.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Tjæreborg Egnens Rideklub. De startede her en LD met.B4 med to 0-runder, og blev flot placeret som nr. 2. De red også en LC met.B7, og her blev det til en enkelt bom i begge runder. 

Det vil åbenbart ikke lykkedes

20.06.22:
Newlands Mob Cherie blev scannet i onsdags, på 16.dagen, ingen føl, men blev i stedet insemineret til aften , samt fredag aften. Hun er så blevet skyllet og syet i dag, så nu må den dælme godt blive drægtig. 
AJ Aurelia Samba D'or var 14 dage fra sidste inseminering, blev scannet, hun var heller ikke drægtig, så hun må afsted igen på torsdag. Nej hvor jeg syntes det er træls, og DYRT . 

Lykkebo Double Up til stævne

18.06.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag haft deres debut til C-stævne. De red LA1 til 71.724 % ved stævnet i Vallensbæk Sportsrideklub. De red sig til en flot placering som nr. 2. Stort tillykke til ekvipagen.

Lykkebo Darleen til stævne

17.- og 18.06:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Tinglev Rideklub.
De red ved Rømø Beach Jump til start i 3 x LC på 70 cm B0, som de klarede med 3 flotte 0-ture. De startede også for første gang LC på 80 cm, hvor de nappede en enkelt bom. Stort tillykke til ekvipagen .


Lykkebo Double Up har stævnedebut med sin nye rytter

11.06.22:
Lykkebo Double Up ( Jestis Duke x Pandora ) og Ida Bøllingtoft Asmussen har i dag haft deres debut sammen. De red LA1 til 67.241 % ved D-stævnet i Nyskovens Sportsrideklub.
En ekvipage som har kendt hinanden i knap to måneder, det bliver rigtig spændende at følge ekvipagen ud i fremtiden.

AJ Aurelia's Samba D'or er insemineret igen

06.06.22:
Det skal åbenbart ikke være nemt 🤔
AJ Aurelia's Samba D'or er insemineret igen i dag, og blev det også i lørdags.
Ægget, som hun stod med i onsdags var ikke udviklet, og hun havde så dannet et større æg på den anden æggestok, hmm, så derfor inseminering igen nu. 

Lykkebo Dirty Dancing og Cecillie har stævnedebut

04.06.22:
Lykkebo Dirty Dancing ( Dating AT x Beverly ) og Cecilie Wramberg Frost havde sin stævnedebut i dag ved D-stævne i Ry Rideklub. De red LD 1 til 68.333 % og LC1 til 62.600 %
Billedet er dog ikke med Cecilie i sadlen. 

Øv og øv

30.05.22:
Newlands Mon Cherie blev insemineret sidste gang i dag. 
AJ Aurelia's Samba D'or blev scannet igen i dag, og som forventet ikke drægtig.
Skal køres ned til Niels i morgen igen til inseminering onsdag.

Lykkebo Darleen til stævne

29.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Guldager Rideklub.
De red en fin 0-tur i sløjfespringning 70 cm B0, samt igen en med en enkelt bom på jorden. Tillykke til ekvipagen.

Newlands Mon Cherie insemineret igen

28.05.22:
Øv, fik begge hopper scannet igår. 
Newlands Mon Cherie var ikke ifol, men i brunst, så hun blev insemineret igen i dag.
AJ Aurelia's Samba D'or var ikke så langt henne, men umiddelbart så hun ikke ud til at være drægtig. Skal scannes igen på mandag.

Lykkebo Darleen til stævne

22.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i Blåvandshuk Rideklub. De red to showklasser, først på 60 cm, hvor rytteren tog en afsidning i utide. Darleen var lige ved at ville stoppe, men sprang allligevel, og der måtte rytteren desværre tage en afsidning. I 70 cm fik de en flot 0-tur. 

Lykkebo Darleen til stævne

18.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til aftenstævne. De var til D-stævne i springning i Bryndumdam Rideklub.
Først en fin 0-tur i sløjfespringning 60 cm B0, og igen to fine 0-ture i Intervalspringning B4, og her blev de første uplacerede.AJ Aurelia's Samba D'or er insemineret

13.05.22:
AJ Aurelia's Samba D'or blev afleveret i aftes hos Niels Grøndahl, og er blevet insemineret ved Craig SPH 267 i dag. 

Newlands Mon Cherie er insemineret

09.05.22:
Newlands Mon Cherie er idag insemineret ved den nykårede sportsponyhingst Craig SPH 267.
Igen 11.05.22

Lykkebo Darleen til stævne

07.05.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i springning i De Forenede Gård klubber. De startede først en Intervalklasse, hvor de red 60cm i met.B0. De red 0 og fik sig en roset med ved udgangen. Næste klasse var Intervalkasse 40 års Jubilæumsklasse del 1 (20 cm. - 100 cm.) met.B1. Her gik de igen to 0-runder og vandt klassen. Tillykke til ekvipagen.

AJ Aurelia's Samba D'or har folet

06.05.22:
AJ Aurelia's Samba D'or har folet her til morgen, kl.5.30 kom hun med et stort flot rødt hoppeføl.
Føllet skal hedde Lykkebo Saga , læs mere om hende HER

Lykkebo Diva flytter

01.05.22:
Beslutningen er taget. Diva bliver ikke ifolet i år. Hun er der imod flyttet over til Pernille, så kan hun hygge sig med hende, og måske få en ridetur engang i mellem. 
Samba får måske derfor lov til at tage et år mere her på Stald Lykkebo som avlshoppe. 

Lykkebo Darleen til stævne

30.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til D-stævne i dressur i Egum Rideklub, hvor de red en LA1 til 63.276 % 

Lykkebo Darleen til stævne

23.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne i dressur. De var til D-stævne i Egtved Rideklub, hvor de red en LA3 til 60.500 % og LA4 til 58.750 %.

På besøg hos Lykkebo Limelight

16.04.22:
Vi var lige en lille tur i Birkelse og se til Lykkebo Limelight (Meedenblik Linfield x Newlands Mon Cherie ). Han ser rigtig fin ud, så dejligt at se ham, og at de er så glade og tilfredse med ham.

Lykkebo Dirty Dancing har stævnedebut

10.04.22:
Lykkebo Dirty Dancing ( Dating AT x Beverly ) havde sin stævnedebut i dag. Rytteren var i dag Tanja Juhl Bach Engmann. De gjorde det super flot, red LC1 til 68.400 % og LC2 til 67.609%, endda mod heste, som går middelsvær dressur... Man skal lede længe efter en mere cool pony. Mega flot kritik fra dommeren med på vejen. Glæder mig til at se mere til den pony. 

Lykkebo Darleen til stævne

08.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Ladelund Rideklub, de sprang to sløjeklasser i 60 cm. De fik to fine 0-ture og to rosetter med sig hjem, tillykke til ekvipagen .

Lykkebo Darleen til stævne

06.04.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Kolding Rideklub, de sprang to sløjeklasser i 60 cm. De fik to fine 0-ture og to rosetter med sig hjem, tillykke til ekvipagen .

Newlands Mon Cherie har folet

26.03.22:
Newlands Mon Gherie har i nat fået et rødt hoppeføl. det var 14 dage før termin, men alt gik som det skulle, og et dejligt kvikt føl på benene efter andet forsøg, til patten efter 10 min, og efterbyrd gik af efter en halv time. Så kan det vist ikke gå meget nemmere. Føllet skal hedde Lykkebo Laica. 
Se mere om Lykkebo Laica HER

Lykkebo Darleen til stævne

20.03.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Højris Rideklub, de sprang to sløjeklasser på 50 og 60 cm. De fik to fine 0-ture i 50 cm og 60 cm. 

Lykkebo Darleen til stævne

18.03.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til springstævne. De var til D-stævne i Egum Rideklub, de sprang to sløjeklasser på 50 og 60 cm. De fik en fin 0-tur i 50 cm , og en enkelt bom i 60 cm. 

Lykkebo Darleen til stævne

26.02.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til stævne. De var til C-stævne i Ølgod og Omegns Rideklub, hvor de red en LA2. Darleen var desværre ikke taktfast, og blev diskvalificeret. Øv.

Lykkebo Darleen til stævne

12.02.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til dressur stævne. De var til D-stævne i Sdr.Hygum Rideklub, hvor de red en LA1 til 64.483 % og LA3 til 57.667 %

Lykkebo Darleen til stævne

05.02.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen har været til deres første dressur stævne i år. De var til C-stævne i Grindsted Rideklub, hvor de red en LA1, med 59.310 %.

Lykkebo Darleen til stævne

09.01.22:
Lykkebo Darleen ( Jestis Duke x Dorreen ) og Michell Hudecek Nielsen været til deres første stævne i år. De var til D-stævne i Guldager Rideklub, hvor de startede i en sløjfeklasse i springning på 40 cm og 50 cm, og de fik to fejlfrie ture. Sejt med den lille springpony. 

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden