Pernille og Mac til stævne

29.12.15:
Pernille og Mac var i aften til Nissespringning i vores egen klub HHH.
Hun startede først en LB* , hvor han fik en enkelt bom og et stop. I LB** blev det til et stop på aller sidste forhindring, øv, havde ellers en så fin tur. Begge klasser var U-klasser.
I går var de i Viborg til C-stævne, hvor de først startede U-LB*, der kom der et enkelt stop ind.
I LB** met.B4 blev det en enkelt bom, samt et stop, så 9 fejl med lidt tidsfejl.
Skønt at se, at der er sket noget hen over den sidste måned eller to, de var meget mere afslappede.

Concordio til måling

17.12.15:
Så har vi været afsted med Concordio til officiel ponymåling.Syntes jo han var stor (måske for stor) og havde derfor meldt ham til 4-års måling nu, så jeg vidste lidt om, hvad jeg i fremtiden skulle med ham. Yes yes yes, han holdt fint mål, blev målt til 147 cm, men målerne mente nu nok, at hvis han havde slappet lidt mere af, så kunne de have målt ham en cm mindre. Pyh ha, hvor er jeg lettet. Nu skal han rides ganske let hen over vinteren, og så hen over sommeren trænes med henblik på deltagelse i championaterne i DSP. 

Darleen nu med rytter

06.11.15:
Fik lige en lille hilsen fra Karla og Darleen i dag. Karla har været oppe og ride på Darleen i dag, og Darleen var så cool. Er mega stolt.

Mac til tandlægen

03.12.15:
Mac har fået fjernet en del af en flækket tand i dag, som havde skabt et ordentligt sår i munden... Så ingen ridning i 3 dage 
Men vigtigst af alt... Mac skulle gerne være fit for ridning på mandag - og være fri for smerter der.Han har tilsyneladende to svage kindtænder, som vil flække, de skal tjekkes mindst hvert halve år, for ikke at give problemer igen.

Mac flyttet i vinterhi

28.11.15:
Pernille har idag flyttet Mac over til Thea ved  Farstrup, da hun ikke her har muligheden for at ride efter mørkets frembrud. Thea har en lille hal, og så er der ikke slet så langt som herover.

Lykkebo Concordio igang igen

08.11.15:
Så er Concordio vist klar igen til at være ridepony. Pernille prøvede lige idag en lille tur på ham og var meget tilfreds med ham, og hvor var han bare sød.

Stævne på Skaarupgaard

07.11.15:
Pernille og Mac var taget til Skaarupgaard til stævne i dag.
De skulle starte LB* og LB**. Mac var desværre ikke helt på dupperne, vikede meget træt, så efter første tur , LB* , hvor der var et par stop, og han var mega træt, så valgte Pernille at trække ham i den anden klasse. 

Phelix til stævne

01.11.15:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har  været til stævne i denne weekend i Norge.
De var til C-stævne i Drammen, hvor de startede i MB1, og det blev til 56.765 %, og ingen placering.

Stævne i Løgstør

31.10.15:
Lærke og Anastacia var en smut i Løgstør til rideklubbens 50års jubilærumssttævne.
De startede en LD metBO. Det blev en meget fin tur med 0 fejl og en roset med hjem.

Stævne i Klarup

17.10.15:
Pernille og Mac var i dag til stævne i Klarup.
De startede først en ULB*, hvor det blev en fin tur , med 0 fejl og en roset med hjem.
I LB** blev det desværre til to stop, og dermed også tidsfejl.

Phelix Lykkebo til stævne

04.10.15:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har også været til stævne i denne weekend i Norge.
De startede i Skien, i MB2, i Böckmann Cup for hest MB.
De fik 61.691% , der blev ingen placering denne gang, men der er fremskridt, nu går det den rigtige vej .

Kvalifikationstævne i DSP

03.10.15:
Pernille og Comet har i dag startet kavlifikationstævne til DSP's Championat i Sportsrideklubben i Randers. Sikke en cool pony at have med i byen. Det var en super fed oplevelse at se Pernille og Comet ride i dag. Comet gik ind i hallen uden nogen som helst tøven, så ingen spøgelser, som mange af de andre gjorde. Han opnåede sit " R ", som var det vi kom efter, og kvalificerede sig tilmed til Semifinalen.
Læs mere under hans egen side her 

Sidste træning inden kvalifikationsstævne til championat

01.10.15:
Så var det sidste træning inden Pernille og Comet skal starte kvalifikationsstævne til DSP Championatet i Randers på lørdag. Han var bare så flink i aften. 

Phelix Lykkebo til stævne

20.09.15:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har også været til stævne i denne weekend i Norge.
De var til C-stævne i Drammen, hvor de startede i MC1, og det blev til placering, de blev nr 2 ud af 6 med 65.645%. de startede også MB2, her blev det til 58.235%.
De har også været til stævne30.08.15 i Holmestrand, og her blev der startet i LA", blev første u-placeret med 64.444%. I MB" blev det 58,088% og blev 5/6.

Stævne i Ikast

20.09.15:
Pernille har i dag været til C-stævne i Ikast. De startede først en ULB*, det var en meget forsigtig rytter, som red på banen (efter et uheldig styrt i onsdags) så Mac kom ikke helt frem , som han skulle. Det resulterede også i tre stop, og de måtte udgå. I næste klasse, som var en LB* met.B4. Der var rytteren blevet lidt mere modig, og knægten fik besked på, at nu var det fremad. Der kom resultatet også, to gange nul, så rytteren var tilpas. 
Dorthe og Anastacia var også afsted. de var til ringridning i Hornum, hvor de gjorde det godt . de fik to store ringe, samt tre små. de blev nr 8 ud af ca 30 ryttere.

Ind om natten

17.09.15:
Vejret har været rigtig koldt og blæsende , det værste er dog alt det regn, som er kommet. Derfor er Beverly og Cayla også hentet hjem fra græs hos min far, og alle hestene er nu på stald om natten. Der er nu altid lidt hyggeligt at komme ned i stalden, når alle står og gumler i høet.

Concordio er hjemme igen

12.09.15:
Så fik jeg min bette dreng hjem igen. Maja har jo redet ham i et par måneder nu, og det er blevet bedre og bedre, de skal nok blive gode sammen.
Han har desværre tabt sig en del under opholdet, da der desværre ikke er så meget græs nu, og de andre på folden ikke må fodres ved siden af.
Vi har derfor aftalt, at han kom hjem og fik lidt huld på og fik lidt fri også. 

Comet er her igen

07.09.15:
Så fik vi Comet hjem igen for en stund. Pernille har fået lov til at ride DSP- kvalifikation i Randers d. 3. oktober på ham, hvis hun kan nå at gøre ham klar til det. Det kunne jo være godt, hvis han nu kunne opnå sit R. Det er meget nemmere at få ham redet, når hun er her for at ride Mac alligevel.

Diva var til dyrlægetjek

02.09.15:
Diva var en smut på Hestehospitalet Himmerland, for at blive tjekket for, hvorfor hun mon var så enorm uelastisk til Eliteskuet i sidste weekend. 
De fandt ikke noget specielt på hende, ud over, at hun havde masser af spændinger i skulder og øm i forben, så de anbefalede at hun fik sine forsko af hurtigst muligt, og så fik hun lidt til at slappe af på, i de næste syv dage, samt fred og ro. 

Stævne i Han Herred

02.09.15:
pernille og Mac var til et lille D-stævne i springning på hjemmebane. Det skal åbenbart bare ikke gå, når de rider stævne på hjemmebane. Mac ville overhovedet ikke lytte til piloten, så det blev med stop i begge klasser, og sikke mange spøgelser der var på banen. Vi kunne nu ikke se dem, men Mac syntes åbenbart, at der var nogle, he he .

Eliteskue

29.08.15:
Så blev et dejligt Eliteskue overstået, sikke fine ponyer.
jeg havde jo både Diva og Cayla med til Eliteskuet, og de fik hver en finaleplads, og begge endte med en 3.plads, så er mega stolt af mine to ponytøser.
Det kunne måske have været lidt bedre placering, men der var måske to væsentlige årsager dertil. Cayla var nok sådan blevet lidt for godt i stand, så hun blev lidt for kraftig på dagen, men hun er nu stadig fin. Diva var blevet utrolig usmidig i sin overlinie, mere end i Ålborg, så blev jo rimelig nok dømt lidt ned på dette. Må have hende undersøgt nærmere, da hun efter dommernes vurdering er meget korrekt bygget. Massør, kiropraktor eller røntgen skal nu have hende undersøgt i hvert tilfælde.
De var utrolig søde at have med i byen, de to unge ponyer, man bliver så stolt, når de er så nemme, og fuldstændig upåvirket af alle de nye indtryk :-)

Stævne i Viborg

21.08.15:
Pernille var til stævne i Viborg, hvor de startede i LB*, hvor det desværre blev til en enkelt tidsfejl i omspringningen, men en ellers fin nul-runde, i LB** blev det også en fin nul runde.
Der blev ikke til nogen placering, men to gode runder, som var det vigtigste for Pernille.
Dorthe og Anastacia var en smut i Vegger til ringridning, og det gik super godt. de blev nr. ni ud af ca 50 ryttere. 

Følskue på Finstrupgaard

16.08.15.
Hvilken dag, en dag som jeg husker længe .
Vi har haft Beverly med Lykkebo Cayla ved sin side til DSP's Følskue på Finstrupgaard i dag, og var jo meget spændt på, hvad dommerne syntes om lille Cayla. Den unge dame gav sig ikke fuldt ud, men dommerne havde set kvaliteten i hende, og ja, hun fik pladsen på fløjen, og samtidig en invitation til Eliteskuet. Intet mindre. der var 8 hoppeføl i holdet.
Havde også min 2-års Lykkebo Diva med. Hun blev da også lige inviteret med til Eliteskuet.
Hun stod som nummer to i et hold på tre, og det var helt korrekt. På førstepladsen stod så en rigtig velgående Grace, som jeg jo også har lidt med at gøre, da hendes mor er mit første DSP-afkom, nemlig Lykkebo Roxette.
En helt igennem fed dag, og kan jo næsten ikke få armene ned igen.

Darleen er rejst hjemmefra

01.08.15:
Darleen er i dag rejst til Rødding.
Hun er solgt til en dygtig rytter, som hedder Karla, og jeg ønsker dem alt mulig held og lykke i fremtiden.

Jysk Rideuge i Silkeborg

16. og 17.07.15
Pernille og Mac har været til stævne i Silkeborg, og de startede torsdag med to U-klasser, en U-LC og en U-LB*, hvor det gik super godt, med to fine 0-runder og to flotte rosetter med hjem.
Fredag blev der startet LB* og LB**, begge i met. B4, her blev det desværre til et stop i begge klasser, så 6 fejl i første og 5 fejl i anden springning. 

En go' dag :-)

Concordio hilser på sin nye foldkammerat Buller

Concordio hilser på sin nye foldkammerat Buller

15.07.15:
Så blev det endelig dagen, som Maja har ventet på. Maja Madsen, som jo red på Pandora, skal nu have chancen med Pandora's søn Concordio, og han har jo været i tilridning i et par måneder. Nu er han klar til at komme hjem til Maja, og jeg håber og ønsker, at de vil blive et super godt match.
I dag er jeg også blevet den lykkelige ejer af superhoppen Beverly .
Dernæst også en tur med på rideskolen og se Pernille og Mac træne til springning, inden stævne i Silkeborg i morgen .

Comet er rejst hjem

13.07.15:
I dag har Astrid hentet Comet hjem igen.

Cocktail og Phelix har været til stævne

12.07.15:
En lille opdatering fra Norge. Kristin og Cocktail Lykkebo har været til lidt stævner samt for denne weekend også været til Feltritttræning (military), som bare ser rigtig fornuft ud.
Springstævne har de været til følgende :
Grenland Sportsrideklub, distriktstævne d. 6.juni med start i LB**, hvor det blev til en placering som nr 6, med to fine nulrunder. 6/28
Der blev også startet i LA**, hvor det blev til 4 fejl, og første u-placerede. 6/19
Drammen, til landsstævne, der blev starte LB*, hvor det blev til 4 fejl, de blev nr. 18 / 52, dernæst i  LA* , hvor de desværre udgik.
Drammen, distriktstævne med start i LB*, med en placering som nr 8 ud af 55 med to 0-runder.
I LA* blev det 16 fejl, nr. 41 / 50.
Christina og Phelix Lykkebo har været til dressurstævner,
6.juni i Kongsberg , hvor der blev startet i LA5, hvor de fik 6o,323 %, en placering som nr. 2 af 11, i MB1 blev de ligeledes placeret som nr. 2- ud af 8, denne gang med 57,794 %.
4.juli var de igen afsted, denne gang i Moss, der blev startet LA3, hvor det blev til placering som nr. 5 af 21 med 62,222 %, og i MB3, hvor det blev til 60,294 % , nr. 3 ud af 7

Ringridning ved Slettestrand

12.0715:
Pernille på Mac og Dorthe på Anastacia, afsted til det årlige ringridderstævne ved Slettestrand.
Mac har aldring været afsted til sådan noget sjovt noget før. Det var med noget spænding, at de tog afsted. Mac var bare helt cool, så det var en meget glad rytter, som kunne tage hjem i dag. Anastacia syntes det var meget spændende, så Dorthe havde sit med at kunne holde hende tilbage, når hun skulle igennem galgen. Hun vidste godt hvilken vej hun skulle.
Pernille fik tre store ringe og to små ringe, sluttede på en delt 6.plads, Dorthe fik to ringe af hver, og sluttede på en delt 7. plads.

Darleen til salg

Super smukke 2-års hopper til salg se mere her 

Abby på ferie

03.07.15:
Så kom Lærke O.Andersens Abby lige på sin sædvanlige ferie her på Lykkebo, imens rideskolen holder sommerferie.

Tøserne hjemme igen

04.07.15:
Så fik vi lige hentet ponytøserne hjem fra græs hos min far. Så kan de lige gå hjemme lidt, så der kan komme lidt mere græs, så kan de komme derned igen. Det er samtidig god træning med at køre i trailer, som de er gode til :-)

Smed til hestene

03.07.15:
Så var der lige smed hjemme til Anastacia og Comet, da de skulle have nye sko på.
Så benyttede jeg lige chancen for at få set på lille Cayla's hove. 
Hun skulle lige have lidt af, og hvilken fornøjelse det er med hende. Så sød hun var.
Det går bare så fint, når de små føl får lært at løfte fødder allerede som helt lille, og det kan hun.
Endda uden grime på, ude i hegnet, er nu stolt af hende :-)

Stævne i Farsø

19.06.15:
Pernille og Mac var i aften til stævne i Farsø. De startede først en LB* i met. B0, hvor det blev til en flot nul-runde og en roset.
dernæst blev der startet en LB** i met. B4, hvor de da også lige gik to fine nulrunder, og en placering som nr. 2 ud af 12. Det udløste en billet til JBK Horseshow og lidt cool cash.

På besøg hos Concordio

14.06.15:
Vi var idag på besøg hos Concordio, og han har nu været i ridning knap en måned, stille og roligt.
Maja, som jo red Pandora var med idag, og sikke et smil vi fik, da hun kom op og prøve drengen for første gang .

Sponsorstævne i Han Herred

14.06.15:
Lærke og Anastacia var i dag til sponsorstævne i HHH, hvor de startede 2 x bareback , en alle mod alle % klasse. de vandt klassen med flotte 70 % og blev også nr. to med 69.350 %. Der var fire starter i klassen.

Løgstør Dyrskue

13.06.15:
I dag var vi afsted med Diva og Darleen igen, denne gang til Løgstør Dyrskue. det gik lige som i Fjerritslev, Diva fik 23 point og ærespræmie fra Løgstør Handelsstandforening, Darleen fik 22 point. Igen et par plage, som er meget afhængige af hinanden, og det går lidt ud over mønstringen, men de var ellers søde at have med. De elsker af få opmærksomhed ved bommen af alle de forbigående dyrskuegæster.
De blev efterfølgende sendt på sommerferie hjemme hos min far, og det vil de sikkert elske .

Concordio under rytter

07.06.15:
Modtog lige et billede fra Julie. Nu har Concordio været redet så småt i knap 3 uger, og hvor er han bare fin, og rigtig fornuftig .

Stævne i Kongsdal

05.- og 07.06.15:
Pernille var til stævne i Kongsdal fredag og søndag.
Fredag sprang de først LB* i met.B0, det blev til 4 fejl, og dernæst LB** i met. B3, hvor de udgik pga. 3 stop, han mente bestemt han selv kunne bestemme tempo og afstand, så de var ikke helt enige.
Søndag blev der forsøgt med andet bid, så det ligesom var piloten, som fik lov til at bestemme tempoet. Det gav resultat, og de fik to flotte klasser.
Der blev først startet LB* i met. B4, hvor de gik to flotte faser med 0 fejl, og sluttede som første u-placeret. 7 / 24. I LB** met. B4 gik han endnu bedre, men en lille misforståelse resulterede i et stop, som jo kostede lidt tid, men en ellers kanon tur. 4 fejl og 16 / 24.

Beverly scannet

03.06.15:
Så fik jeg Beverly scannet, og hun er drægtig, glæder mig allerede til næste år.

Comet er flyttet "hjem"

25.05.15:
Så flyttede Comet hjem igen. Comet er kommet her hjem for at Pernille skal ride ham lidt, da Astrid stadig er på skole og læser til eksamen. Det er lidt nemmere , når han står her.
Tror også han befinder sig fint her hjemme igen .

Tøserne til stævne

25.05.15:
Pernille og Mac var igen i dag til Pinsestævne i Løgstør.
De startede først en U-LC, hvor han snuppede en enkelt bom. I LB** met.B4 var han ikke helt med fremme , han snuppede der to bomme, men havde også et stop, som kostede tid, så det endte med 17 fejl.
Lærke og Anastacia var til stævne i St. Restrup, hvor de snuppede to rosetter med hjem i springning , i U-LE og U-LD.

Pinsestævne i Løgstør

24.05.15:
Så fik Pernille og Mac deres debut til de udendørs stævner.
De startede i dag en LB* met.B4. De lagde rigtig fint ud med nul fejl i fase 1, men så gik den lidt galt på første spring i fase 2. Mac blev lidt lang, og syntes ikke han kunne være det, så blev der stoppet, og piloten blev sat af. En ærgerlig rytterfejl, men han gik bare fint i første fase. Mon ikke de finder melodien hen over sommeren.de blev nr. 11 ud af 28.
I morgen startes der LC met. B0 og LB** i met. B4 

Fjerritslev Dyrskue 2015

23.05.15:
Vi var i dag afsted med Diva og Darleen til Fjerritslev Dyrskue.
De var lidt afhængige af hinanden, men ellers tog de det meget pænt, og fik set mange ting på sådan en dag.
Diva fik 23 point, samt ærespræmie, og Darleen fik 22 point.
De fik en fin beskrivelse begge to, men vigtigst , så fik de en god oplevelse med at være i byen.

Nye ponyer på Lykkebo

20.05.15:
I dag kom de så hjem. Jeg har fået lov til at låne Pandora's mor Beverly , samt købt hendes hoppeføl fra i år Lykkebo Cayla

Concordio sendt i ridning

17.05.15:
Så blev det endelig tiden, hvor Concordio kom i tilridning.
Han er afleveret hos Julie Møland Valentin i Støvring i dag.

Phelix til stævne

14.05.15:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har i dag været til distriktsstævne i Holmestrand. Der blev først startet LA:2 NRYF 2015. Her fik de placering,  en delt 3. plads med 62,222 %. 3/14
De startede også MB:2 NRYF 2012, her fik de 56,765 % , 8 / 11
15.05.15 startede de LA:3 NRYF 2009, hvor de fik 61,481 % , 5/8

Concordio klar til skolegang

14.05.15:
I fredags fik Concordio endelig fjernet sin ulvetand. Den anden som dyrlægen sidste gang mente også ville komme. Ja, den kom ikke frem. Han tog røntgenbillede, og ud fra det, så er der kun en lille brusk, som pt ikke ser ud til at ville blive til en tand og komme ud.
I dag har han fået forsko på, så nu er han bare klar til aflevering på søndag hos Valentin Horses i Støvring

Mac skadet

29.04.15:
Så skulle Pernille og Mac til deres første udendørs springtræning, og den blev desværre kort.
Mac stoppede ved et spring med noget fyld under, trådte uheldigvis op i fyldet. Det resulterede i, at den "kasse" som han trådte i hang fast omkring hans ben. den gik heldigvis i stykker, men slog forinden et hul bag på hans venstre forben, lige over knæet, og var inde og ridse i senen. Mac blev kørt over på Hestehospitalet, hvor Per Botke fik ham fin lappet sammen igen. Han skal nu stå stille i 10 dage, og så kan træningen genoptages.

D-stævne i Nørhalne

26.04.15:
Lærke og Anastacia har idag været til udendørs springstævne i NØRK, hvor de først startede en LE met.B0. Det blev til en enkelt bom desværre. Dernæst startede de en stilspringning i LD, hvor det blev en 0-runde med 6.65 point, det blev nr. 9 ud af 13.

Cocktail Lykkebo til military-træning

19.04.15:
Jeg fik i dag en dejlig opringning fra Norge. Ellen og Vidar, som ejer både Phelix og Cocktail havde i dag været til military-træning ( feltritt ) i Starum , Norsk Hestecenter. Cocktail og hendes faste springrytter Kristin Akerholt leverede en ganske fin træning, og en lille springhest, som bare var cool, som Kristin selv udtaler det.
Måske de skal starte til military-stævne senere på sommeren.

C-stævne i Viborg

04.04.15:
Påskelørdag var Pernille afsted med Mac til springstævne i Viborg- VIR.
De startede først i ULC, hvor det blev til 9 fejl, og dernæst lev der startet i LB*. det gik meget bedre, og han spring to flotte faser med 2x 0 fejl. det blev til en placering som nummer 8 ud af 60 ekvipager.

C-stævne på Skaarupgaard

28. og 29.03.15:
Pernille og Mac var afsted til C-stævne på Skaarupgaard- SSRK i denne weekend.
Lørdag blev der startet ULC, hvor han lavede et enkelt stop. I LB* gik det rigtig godt, det var lige som om, at der var startet i et andet gear, he he . De gik en flot tur med to flotte nul-runder og der blev en placering som nr. 8 ud af 61.
Søndag startede igen med ULC- hvor det blev til en fin nul-runde og en fed roset mere.
I LB* var Mac blevet lidt træt, og det kostede en enkelt bom, men ellers en rigtig fin tur. De sluttede som nr. 20 af 36.
Måske de har knækket koden nu med, hvordan de skal gå til springning sammen de to ❤

Fastelavnsstævne i HHH

15.03.15:
Dorthe var afsted på Anastacia i dag, hvor hun startede i Fastelavnsspringningen i vores egen klub Han Herreds Hestesportsklub, i valgfri højde i met.B0, og hun startede i 60 cm og 70 cm, og så fik de da lige to flotte rosetter med sig hjem.

C-stævne i RKH- Hinnitus

14.03.15:
Pernille var afsted til stævne i Hinnitus ved Kjellerup i dag, sammen med 3 andre piger fra HHH.
Det er altid hyggeligt, når man er flere afsted fra samme klub.
Pernille og Mac startede først en ULC, hvor det blev til 4 fejl, vist mest pga. en lille misforståelse, så Mac valgte at stoppe på et spring.
I LB* blev det til to stop og masser af tidsfejl, øv

Corcordio skal i skole

11.03.15:
Nu er det blevet tiden, hvor Concordio skal til at være ridepony. Han er nu trænet med sadel og trense i et par uger, og går fint i longen. Trav og galop, næsten på kommando.
Fik ham i dag tjekket af dyrlæge Per Botke, som lavede en handelsundersøgelse, sådan at han kan forsikres og det hele. Tør ikke andet, efter det som skete med hans mor ;-)
han fik meget ros af dyrlægen, og han havde ingenting at sætte en finger på.
Han fik ved samme lejlighed tjekket tænder, og ja, så var der lige to tandkapper mere, som skulle fjernes. Endnu mere irriterende var, at han havde fået en ulvetand, og en mere på vej, og den som er fremme, sidder rigtig dumt.
Derfor blev hans tilridning lige rykket lidt, så vi kan få styr på de tænder.

Corleone er aflivet

03.03.15:
Fik i dag besked fra Norge, fra Mia og Marius, som ejer Corleone.
De måtte desværre tage den svære beslutning at aflive Corleone i januar. Han var sidste sommer uheldig at styrte ved springtræning, og knækkede noget i nakken. Han fik lov at få tiden til at hele op igen, men desværre gik det ikke, og derfor blev han aflivet. Trist som det går med mine kære "børn"

En sorgens dag

19.02.15:
Det blev en forfærdelig dag i dag. Blev ringet op af Maja's mor, som græd og fortalte den forfærdelige nyhed. Pandora havde brækket sit højre bagben ude på folden, ude på rideskolen, hvor hun stod opstaldet. Jeg var hurtigt der ude, og den stakkels Pandora har formodentlig stået der i rigtig lang tid, på tre ben. Bagbenet var brækket helt over, med åbent benbrud, og sad nærmest kun fast i huden. Det mest forfærdelige syn, min lille pony, som var mit et og alt, som stod der og led. Dyrlægen kom heldigvis ret hurtig, så vi kunne få afsluttet hendes lidelser.
RIP Pandora, du var den bedste af dem alle ❤

C-stævne i HHH

13.02.15:
Pernille  på Mac og Lærke på Anastacia var afsted og springe i aften.Det var ikke lige deres dag, hvis man kan sige det sådan.

Lærke startede U-LC, hvor det blev til tre stop, et på aller første spring, og så to på 7'eren. Pernille startede første springning i LB*, hvor det blev et stop på 3'eren, og på 7'eren kommer de ikke rigtig på, og falder lidt ind i springet, og Pernille vælger efterfølgende at tage en volte, for lige at finde balancen, og sådan noget koster tid, men får de sidste spring i god stil, det blev til 21 fejl, de 13 var for tid. I LB** ville Mac'en bare ikke over det først spring, så der blev det fuld stop tre gange, øv øv øv.
Bedre held næste gang, tøser 😉 

D-Stævne i HHH

01.02.15:
Så er en hektisk stævneweekend ovre ude i HHH.
Pernille  på Mac og Lærke på Anastacia var afsted og springe i dag.
Lærke startede U-LD og U-LC, hvor det blev til en fin roset i LD'en og 12 fejl i LC'en. Pernille startede i U-LC og LB*. i U-LC'en blev det til en fin roset og i LB* blev det til en enkelt bom, som gav 4 fejl.
Seje tøser fra Stald Lykkebo

D-Stævne i HHH

31.01.15:
Så er den dag vist gået. Maja og Pandora startede i dag i LC1 og LC2, i en LC procentklasse. Der blev hun placeret på en delt andenplads med 68.400 % og fik 66.520 % i LC2, der var syv starter. Pernille startede i LA procentklasse, i LA1 blev det til 60.190 % og i LA2 blev det til 60.340 %.Pernille blev nummer ni og ti ud af 15 starter. I morgen skal Pernille og Mac springe i U-LC og LB*, og Lærke og Anastacia skal springe U-LD og U-LC

Pernille og Mac til C-stævne i SPIR

25.01.15:
Så fik pernille og Mac deres debut til springstævne. de var i SPIR i Randers, hvor de lagde ud med en U- LC  B0, hvor det blev til et par stop og nogle tidsfejl. Det var vist mest en pilotfejl. dernæst blev der startet i LB* i B4, og her blev det til to flotte 0-runder og en placering som nummer 6 ud af 39, så der var lidt penge i kassen også.

Maja og Pandora til D-stævne i HURK

17.01.15:
Maja og Pandora har i dag været til deres første stævne udenby's . De var til D-stævne i Hornum-Ulstrup, hvor de startede i en LC1. De gik et fint program, men Pandora var lidt anspændt.De fik 64 % .
Bagefter blev Pandora kørt over til Laura Vejby Riis, som skal træne hende i næste uge, hvor Maja er på skiferie i Norge. Spændende hvad det kan udvikle sig til.

Pernille og Mac til C-stævne i HHH

15.01.15:
Pernille og Mac har været til C-stævne i dressur ude i vores egen klub HHH , deres aller første stævne, og så byder man en springhest at skulle gå dressur, tror jeg Mac tænkte, for da han hørte, at der blev ringet med klokken, så er jeg nu af den opfattelse, at han troede, at NU skulle han springe. Men nej, det skulle han jo ikke, så han gik meget anspændt igennem hele programmet, kunne ikke helt koncentrere sig, og tror da også, at rytteren var lidt spændt.
De startede i LA2, og det blev et okay resultat, når man tænker på, at ingen af de to har startet i denne klasse før. De fik 59.828%, og blev nummer 13 ud af 17 .
Næste stævne er i springning i Randers d. 25.1., der tror jeg de begge er på hjemmebane.

Percy aflivet

04.01.2015

04.01.2015

14.01.15:
I dag er et af mine "børn" blevet sendt over regnbuen. Percy Lykkebo, som i år kunne være blevet 16 år er i dag blevet aflivet. Percy , som de sidste tre år har været ejet af Nina Olsen ved Arendal i Norge  , har haft svære låsninger i bækkenpartiet, og er blevet behandlet på alle mulige måder. Nu kunne han ikke mere. Nerver sad i klemme, ingen reflekser virkede mere og han ville egentlig bare helst være i ro, og derfor har Nina nu valgt at lade ham få fred. R.I.P Percy

Concordio vallak nu

07.01.15:
Concordio er idag blevet kastereret, så kan han bedre gå sammen med mine andre ponyer.
Han fik lige tjekket tænder også, da jeg syntes, at han var lidt besværet , når han spiste gulerødder. det var vist godt, at det blev gjort. der var hele fem tandkapper, som blev fjernet.

Mac Cleveland bliver her på Lykkebo

05.01.15:
Pernille har idag været afsted med Mac til handelsundersøgelse hos Per Botke. Det gik desværre ikke som hun havde regnet med. Han gik igennem bøjeprøve, men i longe på højre volte , var han ikke ren-gående. Han blev efterfølgende røntgenfotograferet, og det viser sig, at han har begyndende ringfod. Øv øv og atter øv. Oddsene er 50:50 for om han holder. Pernille er rigtig ked af det, for Charlotte kan ikke beholde ham, så hendes alternativ er at aflive ham, da hun ikke kan sælge ham nu. Pernille og Charlotte bliver enige om at han skal have chancen, og Pernille får ham med hjem, på den betingelse, at han skal aflives, når /hvis den ringfod gør ham halt.
Så idag en både dårlig og god dag, da han jo nu får et godt liv, så længe han holder .

Concordio er hjemme igen

04.01.15:
Så kom dagen, hvor Concordio måtte sige farvel til sin legekammerat igennem de sidste 19 måneder hos Stutteri Jestis, Jestis Fürst Ebano, som jo skal til hingstekåring i Herning her i marts, og derfor skal i professionel træning.
Derfor er min knægt nu hentet hjem, og han skal nu kastereres og igang med tilridning lige så stille.
Hvor er det dejligt at få ham hjem igen.

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden