Pandora og Maja fik deres stævnedebut

29.12.14:
Sikke en herlig måde at slutte året af her på Stald Lykkebo på.
Efter kun få ugers samarbejde, og for Pandora's vedkommende efter fem år i rap som avlshoppe, så kan jeg kun sige jeg er mega stolt.
Pandora med Maja Madsen i sadlen startede idag deres første stævne sammen, i LC1, ude på vores egen rideskole HHH, hvor der blev afholdt Julestævne.
De vandt klassen, hvor der var 7 startende med 66,600%. Flot arbejde Maja :-)

Mor og søn

22.12.14:
Lidt sjovt at se Pandora og Comet hilse på hinanden ude på rideskolen. Comet er hjemme på juleferie, men Astrid skulle holde ham lidt igang, så hun kom ud på rideskolen med ham, så Pernille kunne hjælpe hende lidt . Så kunne han jo lige hilse på sin mor :-)

Mac igang igen

22.12.14:
Så kom Pernille på ryggen af Mac igen. Han var uheldig af blive sparket ind på højre albue forrige søndag, og fik et meget slemt "træ-lår" så han måtte på smertestillende, og skulle have ro i en uge. Pernille tog ham med på rideskolen, og det blev til en god skridtetur, så mon ikke knægten er klar igen. han skulle ellers have været i handelsundersøgelse om mandagen, som jo så selvfølgelig måtte udsættes til efter nytår.

Pandora færdigmålt

02.12.14:
Yes, så er Pandora officielt DRF- færdigmålt til 146 cm. Lidt sjovt, at hun slet ikke er vokset siden hun blev målt til kåringen som 3-års.
Nu er hun klar til stævnerne derude, når Maja og hun er klar sammen.

Mac Cleveland på prøve

29.11.14:
Pernille er som bekendt igen på udkig efter ny springhest. Har i den forgangne uge været ude på SAO og prøve hesten Mac Cleveland, en ti-års DV-vallak eft. Churchill og det syntes hun godt om. Han skulle så igennem handelsundersøgelse i torsdags, hvad han dog ikke kom, da han trængte til at få sine sko lagt om, mente dyrlægen. Dyrlægen mener, at det kan være årsagen til, at han ikke træder slet så meget igennem på det bagben. Han skal nu rides i 14 dage, og så prøver de igen, om han kan gå igennem en handelsundersøgelse.

Phelix Lykkebo til stævne

22.11.14:
Christina og Phelix har igen været til stævne, denne gang i Jarlsberg-Melsom, her blev der stertet en LA2, med 56,250%, 10/15 og en MB1, med 57,794%, 9/10,  ingen placeringer i dag.

15.11.14:
Christina og Phelix har igen været til stævne, denne gang i Stall Bergan, Larvik-Sandefjord, hvor de startede en LA2, de blev der nummer 3 med 64.167 % med placering.3/10. I MB1 Cup blev de nummer tre med 58.971 %. 3/4


8.11.14:
Da var de til stævne i Drammen, hvor der  blev startet LA3 og MB1.
I LA'en blev det til 60.370% , 6/6 og i MB'en blev det til 52.353%, 11/19 og ingen placeringer denne gang.

20. og 21.09.14:
Christina og Phelix var I Jarsberg-Melsom og ride KM JR/UR.
Sammenlagt blev de nummer 5 med 124.421 %
Lørdag startede de LB2, fik 61.296% blev 8/21 og søndag blev der startet i LA2, der blev det til 63.125% 7/11.

Pandora flyttet hjemmefra

15.11.14:
Pandora er i dag blevet flyttet ud på rideskolen i H.H.H. Maja Madsen, som er en meget sød og forsigtig pige har lånt Pandora , så nu skal hun være ridepony. Jeg glæder mig rigtig meget til at følge dem fremover, og håber de vil få rigtig mange dejlige timer sammen.

Fly er væk

13.11.14:
Så kom dagen, hvor Pernille måtte tage afsked med "Fly".
Han er idag blevet slagtet, og dermed er et punktum sat for denne skønne hest, som i sit tidligere liv har været alt for meget igennem.
R.I.P. Flying Times

Godt og skidt

06.11.14:
Pernille og jeg har i dag været på Hestehospitalet Himmerland med "Fly" og Darleen til undersøgelse.
Den gode nyhed var, at Darleen nu er erklæret rask i sit knæ, som var angrebet sidste år pga. følsyge. Hun fik taget røntgen, og det var helt i orden.
Værre var det med Fly. Han blev halt for en uge siden efter en gang gymnastikspring. Da han stadig ikke er helt rentgående efter en uge, så valgte Pernille at få ham undersøgt. Han blev først bøjeprøvet, og slog stærkt ud på højre forben, og så valgte dyrlægen at tage et røntgenbillede. Der kom så årsagen. En gammel skade i hovbenet, mente han. En tydelig skade, som han mente ville være en skade, som kunne være flere år gammel.
Han ville ikke kunne holde til ridning i længere tid af gangen, og da han samtidig har vist sig at være væver, så er det med tungt hjerte besluttet, at han skal have fred.
Nu må heldet da snart vende for Pernille.

Cocktail Lykkebo til stævne

25.10.14:
Kristin og Cocktail har været til såringstævne. Denne gang i Drammen, hvor de startede LB**, der blev det til en enkelt bom, ingen placering .12/19. I LA* gik det ikke så godt, da de der blev disket.
11.10.14:
Der var de i Jarlsberg-Melsom og springe en LB*, det blev der til 8 fejl og blev dermed nummer 45 af 49.

Double Up og Duncan er flyttet til Fyn

18.10.14:
Double Up og Duncan er i dag flyttet til Fyn, og håber at deres nye ejere bliver rigtig glade for dem. De var så cool at køre hele den lange tur til Fyn med, og har fået det bedste sted at bo.
De nye ejere ønskes hermed held og lykke med drengene, og jeg glæder mig til at følge dem fremover.

Diva til Kimbrerskuet i Aars

04.10.14:
Er rigtig stolt af min lille Diva. Hun har i dag været med til Kimbrerskuet i Aars, og tog det rigtig cool. Se mere på hendes egen side her

Lærke og Anastacia til stævne

28.09.14:
Lærke og Anastacia var til stævne i Nejst Rideklub, hvor de startede først en LE,B3 hvor det blev til 4 fejl, 7/10, og i LD, B0 blev det desværre til 12 fejl.

Pandora hjemme igen

24.09.14:
Så er Pandora hjemme igen efter ferieophold hos Lea, hvor Dorreen nu skal hygge sig sammen med Lea's islænderhoppe.
Pandora syntes nu det var skønt at komme hjem igen, og fik nu lov til at komme på fold sammen med Diva og Darleen. Begge føllene var meget interesseret i hende, men så var det også det, heldigvis.

Dorreen er rejst

14.09.14:
Idag blev så dagen, hvor jeg sagde farvel til Dorreen. Hun er overdraget til Lea Stahl, hos hvem jeg ved hun vil få et godt hjem til hendes dages ende.
Pandora er med hende på ferie i en uges tid, så der kan blive lidt mere ro på begge hopper, og begge føllene, når de nu er blevet skilt af i dag.

Cocktail til stævne

13.09.14:
Kristin Akerholt og Cocktail Lykkebo har været til distriktsstævne i dag i Bærum (N),hvor de startede en LB**, det blev til en 7.pl med 4 fejl, 7/17, og dernæst blev der startet en LA**, hvor det blev til en placering som nummer to , med to fine nul-runder, 2/29.
07.09.14:
Da var de til distriktsstævne i Grenland, hvor der blev startet en LB**, hvor det desværre blev til hele 19 fejl, 37/45 hvor imod i LA** blev det til en placering som nummer ti, med en fin nul-runde og 7 fejl i anden runde, 10/37.
28.08.14:
Da stod det på stævne i Sandefjord, hvor der blev startet en LA**, hvor det blev til 8 fejl, 11/13, bedre gik det desværre ikke i MB**, hvor ekvipagen udgik. det var ikke lige dagen for dem.

Phelix til stævne

06.09.14:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har været til stævne i Holmestrand ( N), hvor de blev placeret som nummer to i LA" med 62,500 % , 2/6.
I MB1 blev det til 52,794%, 4/5.

Plagene kommet hjem fra sommergræs

07.09.14:
Diva og Darleen er i dag kommet hjem fra sommergræs hos min far, da vi har meldt Diva til Kimbrerskuet i Aars d.4.oktober. Nu må vi igang med træning.

Double Up til Eliteskue

30.08.14:
Så kom dagen, hvor vi drog til Eliteskuet med vores lille stjerne. Han var rigtig fin, han gik dog ikke videre til Finalen, som vi havde håbet på, men sådan er gamet. Han var ikke så smidig i sin bevægelse i dag, som han var i Aalborg for en måned siden mente dommerne, og det var måske grunden dertil.
Ellers er han jo bare fin, læs mere HER

Cocktail til stævne

10.08.14:
Kristin Akerholt og Cocktail Lykkebo har endnu engang været til stævne. Denne gang til landsstævne i Drammen, hvor de startede i LA**, fik to fejlfrie runder i Drammen Derby, og blev placeret som nummer 6 ud af 73 startende. De startede også en MB**, hvor de desværre måtte udgå.
D. 26.07.14 var de også i Drammen, denne gang til distriktsstævne, hvor de startede LB**, hvor de blev placeret som nummer 2 ud af 53 startende, med to nul-runder. I LA** fik de 4 fejl i første tur, blev placeret 18 / 60.

På besøg hos Comet

08.08.14:
Har idag været med Elsabeth og Astrid i Vilsbæk, for at se Comet blive redet., han bliver redet af Pernille Ø. Madsen imens Astrid har ferie fra skolen.
Han er bare dejlig .

Pernille og Flying Times igang

06.08.14:
Så fik Pernille endelig en anden sadel til Fly, som passer til ham. Så nu fik de deres første ridetur her på stedet, og han var rigtig skøn at være på, siger Pernille. Håber de bliver et godt makkerpar med tiden.

Følskue i DSP

01.08.14:
Vi har idag været afsted med begge mine DSP-hingsteføl i dag på Finstrupgaard.
Ingen tvivl om, at det var hingsteføl vi havde med i år, hmmm.
De fik fine bedømmelser, og særlig Double Up som blev inviteret med til Eliteskuet d.30.august i Ikast
Se mere på Double Up og Duncan's egne sider HER

Pernille har fået ny hest. Flying Times flytter ind

20.07.14:
Så fik Pernille købt ny hest, en 7-års fuldblodsvallak , som hedder Flying Times
Se mere om ham HER

Pandora og Anastacia's debut som ringridderheste

13.07.14:
Der var traditionen tro ringridning ved Slettestrand her midt i juli. Pernille var afsted på Pandora, og Dorthe havde lovet Lærke, at hun skulle ride Anastacia, da Lærke ikke selv var hjemme.Pernille fik 4 store ringe, Dorthe 3 store og en lille ring. De indkasserede begge en pose chokolade i præmie.

Christina og Phelix til stævne

12.07.14:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har i dag været til stævne i Hønefoss og Ringerike Rideklub, hvor de startede LA2 til 59.167%  blev 7/ 14  og MB1 til 55.735% , blev 8 / 13

Kristin og Cocktail har været til landstævne

06.07.14:
Kristin Akkerholt og Cocktail Lykkebo har været til deres første stævne i år. De var til landstævne i Drammen, hvor de først startede en LB**, det blev til 4 fejl, hvor de blev placeret midt i klassen 34/60. Den anden klasse var en LA**, hvor de fik placering , blev 7/ 57 . Flot debut i år til ekvipagen, som ikke har startet i år, da Kristin ikke har haft tiden der til .

Abby er på ferie

04.07.14:
Lærke O. Andersens pony Gotcha ( Abby) er her på sommerferie fra rideskolen, da Lærke så kan cykle her op til hendes pony :-)

HM Mineur tilbage

23.06.14:
HM Mineur skulle egentlig have været kørt i ridning i dag, men er blevet leveret tilbage, da han ikke levede op til forventningerne som kommende ridehest for Pernille.

Champagne er flyttet igen

17.06.14:
Camilla Moberg har idag hentet sin plag, da den skal med en flok plage i en eng, som hendes kommende arbejdsgiver har.

Lærke og Anastacia til stævne

14.06.14:
HHH har i dag afholdt sponsorstævne, og der var Lærke afsted med Anastacia. De vandt en Bareback % klasse i dressur, samt startede en enkelt springklasse også. Tillykke med sløjfen. 

Feriebørn

01.06.14:
Min niece Louise Schneider skal på ferie, så passer lige hendes to hypper imens. De to gamle, den 19 -årige connemarahoppe Domaine og den 18-årige ox-arabervallak Hartman nyder ferieopholdet her tror jeg. De er hentet hjem igen d. 10.06.14, og tror ikke de har tabt sig i hverttilfælde , he he . 

Christina og Phelix til stævne

29.05.14:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har i dag været til stævne i Holmestrand.
De havde i dag deres debut i MB1 med 61,324% og LA3 med 57,778 %. Stort tillykke med de flotte resultater.

HM Mineur på prøve

29.05.14:
Pernille har idag fået DSP-ponyen HM Mineur på prøve. Mineur, som er 6 år, er dog ikke i ponystørrelse men er ca. 162 i stg. Han er efter DV elitehingsten Michellino og DSP-hoppen Mathilde eft. Magic Main. Han er ejet og født hos Pernille Halkjær Justesen og Thomas Mikkelsen , som bor ude på rideskolen HHH.
En prøve på , om de måske kan finde ud af det sammen, da Mineur er fuldstændig urutineret.

Lærke og Anastacia til stævne

25.05.14:
Lærke har haft Anastacia med op på Svankjær Efterskole, hvor der var et lille venskabsstævne, hvor de gamle elever kunne deltage. De startede først en LD B0, hvor det blev til en enkelt bom. Dernæst blev der startet deres anden LC, en B4, hvor de var fejlfrie i første runde, og en enkelt bom i anden runde, seje tøser .

Comet og Astrid

24.05.14:
Det går stadig fint fremad med tilridningen af Comet og Astrid er rigtig glad for ham.

Plagene kom på græs

10.05.14:
Så kom Diva og Darleen på sommergræs hjemme hos min far, sammen med Camilla's Champagne:
Det var noget de nød .

Lærke og Anastacia til stævne

04.05.14:
Lærke og Anastacia var til stævne ude i vores egen klub HHH, hvor hun først startede en LE B0, hvor det blev til en fin 0-runde og en sløjfe. I LD blev det desværre til en ufrivillig afsidning, og blev derfor diskvalificeret.
11.05.14:
Der var de afsted til stævne i Ranum, hvor de startede LE og LD, det blev desværre blev til to diskvalitikationer.

Christina og Phelix til stævne

03.05.2014:
Christina Skillinghaug og Phelix Lykkebo har været til stævne i Kongsberg i Norge, hvor de red en LB4 med 61,111% og fik 1.pl., samt en 2pl. i LA2, 63,750%.
De var ligeledes til stævne i Gevelt d. 29.03.14, hvor det blev til 5.pl. i LC, 66,400% og
2.pl.i LB, 63,333%

Ud og ind

25.04.14:
Nanna Werner har idag hentet sin palominofarvede skønhed hjem, da hun skal med hendes svigerfars plage i engen.
Boksen var dog ikke ledig ret længe. Camilla Moberg kom med sin snart et-årige DV hoppeplag Champagne. Den havde hun haft opstaldet hos Line Nørager. Den så jo ganske forfærdelig ud, har ikke fået meget at spise i vinter. Total udsultet, og lille og langhåret.
Nu må vi se, om ikke den kan rettes lidt op på her i løbet af sommeren. Det bliver vist lidt af et projekt.

Double Up på hospitalet

14.04.14:
Double Up var ekstrem dårlig med koliklignede symptomer, og trillede bare rundt i boksen, da de kom ind efter de havde været ude på fold i et par timer. Han havde heller ikke drukket ved sin mor. Derfor måtte jeg have fat i dyrlægen ( dyrt kl. 19.30 kan jeg lige hilse og sige) Hun gav den Finadyne og noget andet , der faldt ro på ham, og han fik drukket lidt igen. Ved midnat så han nogenlunde frisk ud igen.
Næste morgen så han frisk ud igen. Blev lukket på fold om eftermiddagen i et par timer igen.
Og, da de kom ind, ja, så var han slap igen, og ville ikke drikke. Dyrlægen fra igår havde sagt, at hvis han blev dårlig igen, så måtte han på Hestehospitalet Himmerland. Det kom han så tirsdag aften. Dyrlæge Per Bottke behandlede ham med Zoolac, Equibactin og så fik han ormekur. Han blev der til observation indtil torsdag eftermiddag.

Sadel og rytter på Comet

01.04.14:
Har i går og i dag fået opdateringer med Astrid og Comet. Astrid har jo Comet med på efterskole, og han står opstaldet på Vestbirk Rideskole. Asrid var i går oppe og sidde på ham for første gang, ja, og så i dag, så traver man da bare afsted. Sådan skal det være, er nu lidt stolt af drengen.

Lærke er solgt

30.03.14:
Pernille har valgt at sælge Lærke igen, da det ikke lige var hesten, som hun kunne komme langt med inden for springning. En sød pige fra Vendsyssel har købt Lærke til lidt dressur og lidt hyggeture i det dejlige terræn omkring Sæby. Vi ønsker Kathrine alt mulig held og lykke med Lærke fremover.

Lærke og Anastacia til stævne

30.03.14:
Lærke og Anastacia var i dag til springstævne i Fristrup. det blev en fin 0-runde i LE, samt en LD med 8 fejl.

Pandora har fået et hingsteføl

21.03.14:
Så folede Pandora endelig her i aften ved 21.10-tiden , efter to døgn med tegn på foling, og mælkeløb. Folingen forløb uden problemer, lige som altid. Et stort rødt hingsteføl, som skal hedde Lykkebo Double Up, da vi nu fik to hingsteføl i år. Se meget mere om Double Up HER

Lykkebo Duncan

Lykkebo Duncan

Dorreen har fået et hingsteføl

13.03.13:
Så folede Dorreen her i formiddags. Hun snød mig, jeg havde i aftes luret hende, at hun ikke rigtig spiste så meget, stod bare lige så stille og slappede af. Ingen mælkeløb, men yveret var spændt her til morgen, så jeg havde jo nok på fornemmelsen, at hun ville fole snart, men dog ikke allerede i formiddags. Hun fik et fint lille hingsteføl, røddun men dog med skimmel omkring øjne og mule.
Føllet hedder Lykkebo Duncan. Se meget mere om Duncan HER

Comet med Astrid på efterskolen

09.03.14:
Astrid fik nu lov til at få Comet med ned på efterskolen, så hun kan komme igang med at tilride ham.
Han har fået nyt dækken og nyt hovedtøj efter besøg på Hest og Rytter messen i går i Herning.
Det bliver så spændende at følge de to undervejs .

Lykkebo Concordio

Lykkebo Concordio

På besøg hos Concordio

09.03.14:
Pernille og jeg var oppe og se til Concordio, som jo stadig bor hos Stutteri Jesti i Thy.
Han trivedes fint, og begynder så småt at ligne en rigtig pony :-)
Se flere billeder af ham HER

Lærke K. og Anastacia til stævne

02.03.14:
Lærke var i Ålestrup til Fastelavnsstævne med Anastacia. de startede først en LE B0 med en fin nul-runde, og dernæst en LD, hvor det desværre gav et par stop, og Lærke valgte at stoppe.

Pernille på Lærke

Pernille på Lærke

Fastelavsstævne i Han Herreds Hestesportsklub

23.02.14:
Pernille og Lærke K. var begge til fastelavnsstævnet i HHH.
Pernille startede i klassen Dressur %-klasse alle mod alle.Det var hendes og Lærke's debut på stævnepladserne.  Hun har ikke været til stævne siden oktober, så nu skulle der bare ske noget, og da Lærke ikke helt har styr på det med bommene endnu, så valgte hun en dressur i LC2, hvor det gik fint, hun blev samlet nummer 7 ud af 17, med 63,130 %.
Lærke K. startede Anastacia i springning i klassen Fastelavnsspringning, alle mod alle i en B0 kl.
Hun fik to fine 0-runder i 80 cm og 90 cm. Vandt 2.præmien for bedste udklædning.

To tilfredse piger efter dagens ridt.

Lærke K. og Anastacia til stævne

01.-02.02.14:
Lærke har været afsted på Anastacia både lørdag og søndag til D-stævne i vores egen klub Han Herred Hestesportsklub HHH. Lørdag startede hun i dressur først en LD1, som hun vandt med 67,500 point. 1/4. Dernæst blev der startet i LC1, hvor det blev til 63,400 point. 8/15.
Søndag var det så deres favoritdiciplin, nemlig springning. Første ridt var en LE B0, som de vandt på tid, med en fin nul-runde og en roset ved udgangen. Dernæst blev der startet en LD i B0, hvor det vist gik lige stærkt nok, så der smuttede desværre to bumme, men igen i hurtigste tid. 11/12.
Dr skal lidt rutine til, men n behøves der vist ikke tænkes på, he he . Godt gået.

Callidora flyttet ind

31.01.14:
Nanna Werner kom i dag med sin gyldne skønhed Sønderlunds Callidora. Callidora skal være her indtil de skal på sommergræs, og blive vænnet ordentlig fra sin mor, samt få lov til at have mine to snart et-årige ponytøser som legekammerater.

Camprano gik over broen i dag

29.01.14:
Så kom den længe ventede dag, hvor vi desværre måtte tage de tunge skridt med Camprano.
Han er nu en smuk stjerne på himlen, fri for sine smerter.
Vi vil altid huske ham som den allerstørste gadedreng, og han vil blive savnet her på Lykkebo.
Han var KONGEN her på stedet.
RIP Camprano ❤

Lærke K. og Anastacia til stævne.

26.01.14:
Lærke var afsted på Anastacia til stævne i Hornum (HURK), hvor de startede en LF springning i B0. Det blev en fin runde med ingen fejl, samt hurtigste tid, samt en roset ved udgangen. I LE blev det til en enkelt bom, stadig i hurtigste tid. De skal nok komme efter det .

Camprano hjemme igen

17.01.14:
Camprano er nu hjemme i stalden igen. Dyrlægen ville gerne beholde ham til i dag, da der kom to dyrlæger på besøg på Hestehospitalet Himmerland. De skulle der ser på to mere heste som havde samme skade som Camprano. Alle tre dyrlæger er stadig enige om, at det er korsleddet, som er skadet. Nu skal Camprano bare have lov til at nyde det, indtil forsikringen melder tilbage. Uha, den dag bliver godt nok svær

14.01.14:
Pernille er i dag blevet 24 år, hvor er de år lige blevet af. Stort tillykke til verdens bedste datter.

Dyrlægen har nu lavet blokade på Camprano, og de viste også, at det er hans korsled, som det er galt med. Nu er der sendt skadesanmeldelse til forsikringen, og så håber vi bare på, at drengen kan få fred.

Så kom Pernille sørme også lige afsted på Lærke til deres første springundervisning, og damen var ikke helt med på det, men det kom hun heldigvis, og sikke en galop hun har, syntes Pernille
 

Lærke er flyttet ind

12.01.14:
Pernille og jeg drog meget tidlig morgen afsted til Als efter Pernille's nye hest Lærke.
Det var en glad Pernille, som ved hjemkomsten kunne tage sin første ridetur på sin nye hest, og hvor er det en dejlig hest. Fuldstændig cool.
Held og lykke til denne nye ekvipage, som jeg glæder mig til at følge på første parket.

Camprano til Hestehospitalet Himmerland

11.01.14:
Camprano er i aften kørt over til dyrlæge Per Botke igen, han har lovet at få lavet de forhåbentlig sidste observationer/behandlinger, så vi kan få en afklaring på Camprano, enten i morgen eller mandag skal han have lagt en blokade i korsleddet.

Comet er flyttet hjemmefra

10.01.14:
Så kom dagen, hvor Comet er flyttet hjemmefra . Han er solgt til Astrid, som for nogle år siden har haft sin gamle pony opstaldet her . Så, han flytter ikke så langt hjemmefra, såmænd kun et par kilometer. Vi ønsker Astrid tillykke med sin nye pony.

Lærke er godkendt

09.01.14:
En nu godkendt dyrlæge erklæring/handelsundersøgelse og Pernille kan på søndag kalde sig ejer af den skønne Lærke

Comet solgt

06.01.13:
Comet er i dag solgt til en af " mine piger ", som er kommet her i stalden, nemlig Astrid Bjerre, som bor lige oven for bakken. Comet skal flytte på fredag, og det bliver lidt mærkeligt, at skulle undvære denne dejlige dreng, men der er heldigvis ikke langt herfra, så det er nemt at følge ham i hans videre færd.

På udkig efter ny hest til Pernille

05.01.14:
De sidste 14 dage har Pernille og jeg været ude og se på fem forskellige heste, men ingen af dem har været noget for Pernille.
I dag gik turen så til Als, en rigtig lang tur, men det var turen værd. Her fandt Pernille endelig hesten, som hun kunne li'. Det var en 8 års DV hoppe, som er sadelkåret i RDS efter Louvre S /
Raffaelli Z. Hun var rigtig tiltalende, havde et super temperament. Hun skal nu gå igennem handelsundersøgelse, og vi krydser fingre for, at den bliver godkendt, så vi kan få Pernille i sadlen igen.

Vi var en smut omkring Elin og Egon Kragh i Billund på vej hjemad. Helt
igennem en dejlig "heste-dag"

Pernille og Camprano Championatsvindere i 2013 i HHH

04.01.14:
Vi var til Julefrokost/Nytårskur med H.H.H. ude på Sanden Bjerregård, hvor vi fik noget godt at spise, spillede banko og ikke mindst så var der overrækkelse af Årets Championatsvindere.
Det var en meget rørt forsamling , som kunne ønske Pernille og Camprano tillykke med titlen som Championatsvinder 2013 for Hest. Det er en super flot præstation, som dette makkerpar har formået at opnå.

Så tog vi hul på et helt nyt år, og det bliver rigtig spændende, hvad det byder på. Hold dig opdateret her på siden om, hvad der sker her i Stald Lykkebo

Så tog vi hul på et helt nyt år, og det bliver rigtig spændende, hvad det byder på. Hold dig opdateret her på siden om, hvad der sker her i Stald Lykkebo

Seneste kommentarer

25.03 | 11:44

hejsa. har i nogle ponyer til salg pt

16.03 | 17:09

De 4 føl født hos dig, er de ikke registreret i DV, kan nemlig kun se 4 afkom på hende ialt . 3 født hos Poul Erik, og så din Chili

16.03 | 17:00

Hej Irma,
Har aldrig fået svaret dig, men der kom lige en anden besked, og så dukkede din jo op igen.
Jeg kan se, at Chilli Nørrekær har været aktiv ved stævner i 2018 og 2019 i både spring og dressur

16.03 | 16:52

Hej Christina,

Britta har aldrig haft et føl efter A-Dur, som hed Majbritt

I 92' havde Britta hingsteføl efter Seewind.

Del siden